Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfk346
újonc
Szóval a következő történt velem, játék közben elkezdet "szakadni" a kép majd kb fél perc után a kép hirtelen teljesen "csíkos" lett és nem lehetett látni semmit, a háttérben ennek ellenére minden futott tovább.
Újraindítottam a gépet és nem akart bootolni.
Átkötöttem a monitort az integrált videokártyára akkor eltudtam érni hogy elinduljon,azonban amikor megnéztem a videokártyát egy másik gépben akkor az a gép sikeresen bootolt.
Ezután beraktam egy másik videokártyát a gépbe, azzal sikeresen bootolt de csak 800X600 felbontásban, amint feljebb vettem a felbontást, elment a kép.
Ezután ellenőriztem a tápot, de nem volt vele semmi baj.
Arra kezdtem gyanakodni hogy a videokártya foglalat nem működik rendesen szóval átraktam a másik videokártya foglalatba de semmi változás nem történt.
Betettem a gépbe egy másik merevlemezt és akkor rendesen bootolt.
Ezután újra raktam a gépet és eleinte úgy tűnt, hogy ez megoldja a problémát, volt kép rendesen de amint felraktam a videokártya driverét a kép elment, a directX felrakása ugyanezt a problémát eredményezte.
Valamint amíg nem volt fent driver addig bár jött a kép rendesen de a gép nem érzékelte a videokártyát (az aero nem működött például).
Arra gyanakszom, hogy esetleg az alaplappal lehet a hiba.Azt szetterném megtudni hogy bárkinek van-e valami elképzelése, hogy mi lehet a gond a gépemmel valamint van-e rá valami megoldás?
Az alaplapom: gigabyte ga ga b85 hd3
A videokártyám: Radeon R9 270xHa bárki tud kérem segitsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest