Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, sok minden hiányzik, próbáltam röviden de velősen.
Párat még beírtam, de már nem fejtem ki, mert valószínűleg sokan már így sem olvassák el az egészet, annyira hosszú.
Azt mindenképpen el akartam kerülni, hogy ilyen adatbázisszerű felsorolás legyen mint a metacritics vagy a pcgamesdatabase.Viszont valamit én is észrevettem, pedig annyira bele akartam írni, de csak elfelejtettem. A Neverhood-ot. Illetve az Oddword-öt is pótoltam, amiről teljesen kiesett hogy már ekkor kint volt, ráadásul ez utóbbi DOS-ra is.
-
cucka
addikt
Igen, a Descent úttörő volt ilyen szempontból.
Szerintem techdemónak volt érdekes, mint játék nem volt túl jó. Ezt még 386-osra írták, ami annyira gyenge volt, hogy egyszerűen nem tudtak elég háromszöget kirajzolni a képernyőre ahhoz, hogy érdekes, emlékezetes pályákat és ellenfeleket tudjanak megjeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest