Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Jó pár olyan dolgot mutattak be amit a megvásárolt példányokban nem volt ott. Nem tudom hogy azok azóta megjöttek-e már.
Az AI is késik, de az EU meg rátesz egy lapáttal.
Nem az iPhoneról beszéltem én, hanem Samsungról amit te hoztál fel.
Ha távolról nézzük, akkor az Apple is ilyen.
Lehet hogy csak annak hiszik magukat. Nekem nem fér bele a "zöld" képbe a vezetéknélküli töltés vagy a jack elhagyása sem. Vagy hogy évekig 5 wattos töltővel szállították a telokat miközben tudtak gyorsabbat is. De például ide sorolnám a type-c csatit is. Minden más eszközükön type-c volt, csak anyagilag nekik megérte a lightingot belerakni. De biztos van más ilyen még, csak nekünk nem volt több eszközünk tőlük.
Van rokon akinek évekig jó volt pl a Samsungokhoz adott fülhallgató, aztán mivel kiesett a jack veheti a BT füleseket amit sűrűn cserélgethet. Fél-egy évente de van úgy hogy csak pár hónap. És nem mindig cserélik neki ingyen. Nyilván ezek max tizenezres kategória. De a vezetékes fülese 4k volt. A 40k bt fülesnek is beáll az akkuja gyorsan aktív használattal. Nekem pl teljesen megfeleltek a telohoz adott alap fülesek. Ennyi pénzt meg nem adok érte. És ez igaz most már a teljes gyártó palettára, mert mind kivett mindent a dobozból.
A vezetékmentes töltés sose lesz zöld. És mivel elég sok hőt termel megöli az elektronikát is. Persze a normál töltés is, csak lényegesen kevesebb ideig tart.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
3-ik bekezdés:
Ez igaz. Csak ugye szerintem ezt nem úgy kellene megvalósítani hogy csak ígéreteket kapsz a megvásárolt terméken meg nem használható.
4-ik: A túl nagy választéknak tényleg nincs értelme. Viszont szerintem meg a 4 modell/év meg kevés. Lehetne itt is olyan szabály hogy az adott cég CO besorolása függne attól hogy mennyi típust dob a piacra az össz termeléséhez képest és ezt lehetne adókedvezménnyel is megfejelni. Túl sok szemetet gyártanak, a nyersanyag, energia meg csak pocsékolva van.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest