Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#36531588 #234 üzenetére
Egy ilyen éppen előkerülő alaknak laza 2,25 millió feliratkozós YT csatornája van de kit érdekel, csak egy senki.
Szóval lehet ezt maszatolnod, nem tudom miért teszed de nekem nem a lejáratás a lényeg hanem azt nem értem hogy hogy lehet szó nélkül elmenni ilyen mellett. Nem vagyok érintett, gondolom Te sem de ha az lennél akkor másképp vélekednél? Vagy örülnél hogy jó helyen van a pénzed és szó nélkül vennéd a következő procit ugyanonnan, ez meg kulcstartó?
Ha AMD meg maszatolta és csak utána ismerte el hogy mi a baj és következmény , most miért baj hogy rászólnak Intelre, ne maszatoljon hanem egyertelmuen ismerje el mi a baj? Kettős mérce szemcsi miatt? (csak hogy ezt is listázhasd legkozelebb)
-
DudeHUN
senior tag
válasz
#36531588 #234 üzenetére
"Az intel közölte hogy cseréli a procikat."
Hol? Vagy a partnereknek szólt erről és az nem ment ki publicba?"Intel is committed to making this right with our customers, and we continue asking any customers currently experiencing instability issues on their Intel Core 13th/14th Gen desktop processors reach out to Intel Customer Support for further assistance."
Ha erre érted ez nagyon nem azt jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest