Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
wwenigma #254 üzenetére
Hozott az ftpm miatti lag tényleg 2020 óta megvolt és 2022-ben javította csak az amd (az alaplapokhoz meg 2023-ban jöttek a javított biosok), ez is ugyanolyan sunnyogás, mint amit az intel csinált. Ami sokakat ugyanúgy érintett, mivel laptopok esetében ha jól tudom nem lehetett kikapcsolni, illetve ha valami miatt szükség volt rá, akkor ezt nem tudta a felhasználó elkerülni, illetve win11 mellett 1-2 évig szopás volt vele.
Volt az usb hiba, amikor szépen eldobálta az eszközöket, igaz ennél ha jól tudom nem sunnyogott, de ezzel is elvoltak egy ideig. Szerencsére egyik sem érintett, mert az ftpm-re nem volt szükségem, mert 2023 végén váltottam csak win11-re, az usb-s gond meg nem jelentkezett nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest