- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz RandomUser0 #98 üzenetére
Amúgy te ismered személyesen is ?
-
aero.
veterán
válasz RandomUser0 #113 üzenetére
Baszki, és tényleg., még az autó is stimmel, azt hittem már rég feladta az internetet, mindent értek mostmár.
-
válasz RandomUser0 #113 üzenetére
Azt gondolom, és nem bántva, de pár videojat meghallgatva mentális dolgokon már hamarabb kellett volna segítenie valakinek.
Nem degradalva, de nem látom értelmét már vele foglalkozni, total más szellemi színvonalat érzek az O esetében.Nem tudom szebben megfogalmazni sajnos. Nem bántva.
Gyorsan elengedem, remélem később lesz lehetőség olyan tiltására is, hogy még csak a bejegyzései se jelenjenek meg.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
válasz RandomUser0 #101 üzenetére
Na most hogy mondod, kis kutatómunkát azért beleáldoztam én is.. De az említett fórumtag, aki nincs itt, és amit mostani téma tárgya ugyanolyan korú.
Hmm... Elég sok az egyezés... Inkább figyelni fogom a jelenséget. Ebben pedig a minták is megfigyelhetőek. [link]
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
válasz RandomUser0 #101 üzenetére
Akkor mehet a levesbe, nincs szükség itt masodregisztracióra azt gondolom.
-
Dr. Romano
veterán
14600KF / RTX 4080 konfiggal nem lehet tireksszi
Az mindig a legújabb cuccokkal menőzött.
Intel Hüttttőőő!Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Narxis
nagyúr
Nemár, ez biztos?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest