Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Wwitch
csendes tag
Az első virág, az első szerelem
Ha lefordítva megszárítasz egy virágot, elteheted emlékbe néhány évre. Sajnos, csak néhány évre, mert a poratkák megeszik.
Én ma dobtam ki az első virágot, amit az első szerelmemtől spontán, szívből, szeretettel kaptam. Muszáj volt, elfogyott szegény virág..Valahogy így esett:
'96. Tavasz vége, meleg. Talán május lehetett. Nagy izgalomban voltam egész nap, mert akkori szerelmemmel eltöltendő első programunkra vártam: suli után (ő 7-es, én 8-os voltam) átjön hozzánk, megnézi, hol lakom. Rettenetes pirulások és szívdobogások között találkoztunk az utolsó óra után.
Elindultunk. Ám az első néhány méter után azt mondta: - Várj csak, máris jövök! - én lelassítva, egy lányzóval csevegve vártam, hogy visszajöjjön. Nem telt bele három perc, jött is, kezében egy bokorról rövid szárral leszakított aprófejű piros rózsával. Abban a pillanatban úgy éreztem, a felhők között úszom. Hogy kizárt, hogy legyen a világon ennél nagyobb boldogság. Majd szét vetett az életöröm, a szerelem, érzelmek tengere feszített belülről.Elmosolyodtam, és azt mondtam, "Köszönöm!". Legszívesebben a nyakába ugrottam volna, ölelve-csókolva szeretgettem volna, megpróbálva átadni azt a lángoló, sugárzó rajongást, amit akkor éreztem iránta. De nem tettem. Tapasztalatlanságom, bátortalanságom visszatartott.
Csodás délutánt töltöttünk együtt. A buszon hazafelé megfogtuk egymás kezét, amitől annyira zavarba jöttünk, hogy egész úton nem mertünk egymáshoz szólni.
Emlékszem, nem tudtam betelni az illatával, és azzal, ahogyan egymás szemébe néztünk.
Fantasztikus volt! Felejthetetlen.Érdekes, mennyit változunk az évek alatt, ahogyan a környezetünk is.
De történjék bármi, emlékeimhez mindig hű maradok.
Aktív témák
- Honda topik
- Autós topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest