Új hozzászólás Aktív témák
-
ipgirl
tag
hát ez a módszer azért elég brutális. Én tuti nem csinálnám. Én inkább ''elviselem'', hogy ott van ...... bár olyankor inkább ki sem teszem a lábam a lakásból, csak ha muszáj. Már gondolkodtam azon is, hogy egy nagy zsákot húzok az egyébként sem szép fejemre
Egyébként az évek során azt vettem észre, hogy általában nekem akkor jön ki, ha előtte lévő nap nagyon kevés folyadékot iszom. De van, hgy csak fogja magát és kijön-
Jó volna ha lenne olyan módszer, amivel örökre ki lehetne űzni a szervezetből. Mindig rettegek, hogy ha van valami ''ünnep'', vagy vizsázom, vagy valahol megjelenésem van, hogy addigra ne jöjjön ki. Van egy általános iskolás fényképem, /amikor az ABC előtt fényképeztek/ és azon is herpeszem van...örök élmény..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest