- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
rohadt aljas tetves köcsög genny herpesz száradjon le a keze aki kitalálta!!! grrrrrrrrrr
-
AMD Power
titán
''De hallottam már más, ''intimebb'' részeken is, na az dúrva lehet.
''
Igen arról is hallottam sajnos!!
''Férfiakban a hólyagok és fekélyek a hímvessző bármely részén, így - ha nincs az illető körülmetélve - a fitymán is kialakulhatnak. Nőknél a hólyagok a külső nemi szerveken, a hüvelyben és környezetében és a méhnyakon is kialakulhatnak. Az anális nemi életet élők végbélnyílása körül és végbelében is kialakulhatnak az elváltozások''
[link] -
brownus
veterán
a rossz étkezési szokásoktól is lehet! sok vörös hús evés meg hasonlók!
szerk: meg a sok tartósítószeres és E-betűs kajáktól is lehet
nem akarom megszólni a kedves rokonaimat (nem mind persze) a nagy hús zabálók, (reggel, délben, este) szinte húst-hússal esznek és olyan ronda a bőrük, broáf. és sokszor van nekik is herpeszük, meg faggyús a kezeiken a bőr meg már az arcuk is csúnya, mintha disznó bőrük lenne. igaz sok malac húst esznek meg occsó teszkós szarokat.
persze testmozgás az nuku náluk!
mindig mondom nekik, hogy a helyes táplálkozás az már fél egészség, de csak kiröhögnek, nos én meg jobb minőségben élem az életem. és nem ronda a bőröm, hanem szép, finom és puhaa borotválkozástól szokott kipirosodni vagy pattogni vagy hogyismongyák
szóval, ha gondolod kisérletezd ki, hogy melyik élelmiszerre lehetsz érzékenyebb, egy próbát sztem megér. pl.: 2 hónapig ne egyél vöröshúst vagy tejtermékeket (csak kefírt)...
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
Énis próbáltam kifigyelni, hogy minek a hatására jön ki - de esélytelen. Sokan azt mondják, attól, mert ''jót ettél kisfiam''. Mások meg hogy zsirosat ettél. Te azt mondod, hogy a folyadékhiánytól. Áh, szerintem tökmindegy. Volt már valóban, hogy esküvö után jött ki rajtam, volt, hogy tényleg gyomorrontással társult, de az esetek többségében egy tök átlagos nap és este után jön ki. Ez van. De ismerek olyan embert, aki még sosem küzdött vele, egyszerüen nem jön ki rajta - lásd pl barátnöm. És tőlem sem kapja el!
Hogy is kapná, mikor mindenkiben benne van - és szerintem kiüzni sem lehet, ez ''kell'' a szervezetnek valamiért.
Kicsit aggódok, hogy idővel máshova is áthúzódik, pl irtad, hogy nyelveden is van - hát az rémes lehet. De hallottam már más, ''intimebb'' részeken is, na az dúrva lehet.
RAM : naná, hogy fertöz! Neten keresztül! Söt, most rögtön álljon csúz a hátadba is(hol az a kakas?)
-
NoLF
veterán
a herpesz az fránya. bármikor kijöhet, tök véletlenszerű, bár én úgy vettem észre hogy mostanában (értsd kb 20 éves korom óta) már csak télen jön ki (immunrendszer gyengébb gondolom) de akkor aztán nagyon. szóval nemsoká nekem is ismét jönnek azok a napok, amikor legszívesebben az egész fejemet levágnám baltával, vagy hasonló. eddig bármit próbáltam, egy kalap szart nem ért. kenőcs, gyógyszer, házikúra, kispöcsöm, semmit nem ért egyik se.
-
AMD Power
titán
Ha valakinek ilyen ''hülye'' herpesze lesz, mint nekem. ''szét'' reped a szája széle vagy herpesz után nagyon száraz a szája akkor ezt a Bórsavas vazelint csak ajánlani, tudom!
-
RAM
őstag
Minek kellet megnyitni ezt a topicot?
Fertőző?
Most nálam is előjött ez a nyavaja. -
ipgirl
tag
hát ez a módszer azért elég brutális. Én tuti nem csinálnám. Én inkább ''elviselem'', hogy ott van ...... bár olyankor inkább ki sem teszem a lábam a lakásból, csak ha muszáj. Már gondolkodtam azon is, hogy egy nagy zsákot húzok az egyébként sem szép fejemre
Egyébként az évek során azt vettem észre, hogy általában nekem akkor jön ki, ha előtte lévő nap nagyon kevés folyadékot iszom. De van, hgy csak fogja magát és kijön-
Jó volna ha lenne olyan módszer, amivel örökre ki lehetne űzni a szervezetből. Mindig rettegek, hogy ha van valami ''ünnep'', vagy vizsázom, vagy valahol megjelenésem van, hogy addigra ne jöjjön ki. Van egy általános iskolás fényképem, /amikor az ABC előtt fényképeztek/ és azon is herpeszem van...örök élmény.. -
Andie
őstag
Ezexerint nem vagyok ezzel egyedül. Énis a sors csapásának hivom ezt a dolgot. Öszintén, semmi bajom nincs, lekopogom, szemem, fülem, mindenem jó, törésem nemvolt sose, orvost csak akkor látok, ha néha megfázok, azt kalap.
De ez a herpesz állandóan a sirba visz. 2-3 havonta nekem is kijön, már nemvolt régen, úgyhogy már ''várom''. Reggel felkelek, már érzem, hogy ég a szám széle. Nekem mindig a számon jön ki, mindig felül, és általában a szemfogam környékén (tehát nem a sarkában, nem elöl az orrom alatt). Ekkor már kenhetem, csinálhatok vele amit akarok, 1-2 órán belül szép vörös folt kiséretében megjelennek a apró hólyagocskák. Ég, ha véletlen megfeletkezek róla, és megvakarom akkor meg fáj, és nem utolsó sorban csúnya - bár ez sokak szerint nem ront sokat rajtam
Az évek során én kifejlesztettem egy módszert, ami nekem 2 nap alatt hatékony. Csak erős idegzetűeknek!
Elsö napon, ahogy irtam, kinlódok. Reggel ahogy észlelem, bekenem zoviraxxal, amit viszek is magammal a melóhelyre. 2 óránként ismétlem, szinte folyamatosan a kenöcsben áll a seb. Estére szépen megérnek a buborékok, igy szappanos bővizes arcmosás után egy fertötlenitett tűvel jó fényben, tükör elött kiszúrkálom őket (teljesen fájdalommentes). Sebtamponnal vagy egyéb steril dologgal felitatom ami kijött. Ezután ismét zoviraxxal kenem. Másnap zovirax, és 2-3 óránként a makacs buborékokat ismét kiszúrkálni. A második nap estére már csak vörös folt marad, esetleg apró sebekkel, amik viszont már nem égnek, nem fájnak, csak húzódik.
No erre már nemjó a zovi, mert ugye az szárit. Leváltom hát tetránra, ami amellett, hogy szintelen (esztétikusabb), szépen eltünteti a sebet a harmadik nap reggelére. Még 1 nap tetrán, és nyoma sincs az egésznek.
Egyébként van otthon ilyen nagy lilás barnás gyógyszer is, valami antiherpesz cucc (Epavir?), kúraszerüen is lehet szedni, megelőzés céljából. Amint támad, már nem hatékony. Tehát amikor már érzem reggel, akár be se vegyem. Frankó. Akkor minek? Szedjem hónapokon keresztül?
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Volt a muter gyógyszertárban. Van egy ismerőse lent, aki készített valami ''csoda'' krémet. Az a neve, hogy: Bórsavas vazelin. 2x kentem be eddig vele számat tegnap este óta és már látszik a javulás!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Most beszéltem egy doki ismerősömmel, aki azt mondta ez nem herpesz, hanem pállás! Én még a büdös életemben nem hallottam ezt a szót vagy ''betegséget''
-
twollah
nagyúr
Nekem eleg sok mindentol kijon a herpeszem.
Pl:
- mosatlan gyumolcs.
- egy jo kaja.
- megfazas utan.
- megharapja a pina.
- mas poharabol iszok.
Szoval nagy vigyazok, de igy is elojon evente legalabb 2-3szor.
Hevizol, DrH, stb.
De tok mindegy mit hasznalok ugyan annyi ido alatt nyomja le a herpeszem, es utanna bonuszkent szet is reped a szam, gyogyszerek miatt.
Szoval meg vert ezzel engem a sort. -
AMD Power
titán
Most hoztak nekem ilyen B Vitamon komplexet is. Azt is betolom!
-
ipgirl
tag
igen vírus,egy nagyon szemét vírus.Kb kéthavonta rendszeresen szenvedek tőle. Vagy a számon jön ki, vagy a nyelvemen. Fáj, kellemetlen és csúnya. A zovirax nekem csak akkor hatásos, ha be tudom kenni, mielőtt kijönne. Csak néha van olyan, hogy kb 4 hónapig nem jön ki....
Ha a nyelvemen van, akkor glicosept /asszem így kell írni/, de az is csak fertőtlenítésre jó, előbb nem múlik el tőle. -
ladybug
őstag
Nekem is előfordul időnként, hogy herpeszem van. Ez kb évente 2-3 alkalom. Egy krémet használok, a neve Zovirax. Nekem bevált. De fontos, hogy ha már egy kis jelét érzed a viszketésnek, bőrhúzódásnak, akkor azonnal kend be vele a felületet.
[link]
Itt olvashatsz róla bővebben. -
Bernardo20
őstag
Nekem bevált a Zovirax! igaz,ritkán van herpeszem..
-
mayerlaci
senior tag
Google 1 perc
Rúzsok és herpesz
Ugye ismerős? Ha van ajak herpesz, nincs rúzsozás! Ez már a múlté! Az Aloe tartalmú rúzsokat bátran használhatjuk, főleg az Aloe Vera Gelly krém óránkénti használatával kombinálva, valamint az Aloe Lips használatával kiegészítve. Ez a kezelés két nap (!) alatt megszűnteti a herpesz fájdalmas hólyagokkal és berepedéssel járó tüneteit, és belsőleg való kezelés után annak előfordulását gyakorlatilag teljesen visszaszorítja. Mindezt úgy, hogy még a tünettel terhes időszakban is el lehet takarni jó minőségű, és gyógyító smink alá a szánkat -
AMD Power
titán
Kerestem ilyen jellegű topic-t de nem találtam. Sajnos az elmúlt években nem nagyon volt olyan hónap, hogy ne jött volna a ''számra'' valami nyavalya!
Most is érzem, hogy valami nincs rendben. A szám széle úgy van ''szétszakadva'' mint mikor az embernek kiszárad a bőre. Vettem rá 1066Ft-ért egy Zovirax-t de attól csak még jobban szárad, és már szinte alig tudom kinyitni a számat!
Tud esetleg valaki valami csodaszert vagy ilyen otthoni gyógymódot erre a csapásra!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest