Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evola

senior tag

válasz LKW #2 üzenetére

Nálam odáig jutott a dolog, ahova költözni szeretnék, ott a 8-as számig
    tudja biztosítani a vonalat a Matáv, innen a 18-as szám lenne az enyém, a térkép szerint 220m-re van.
    A területi adsl-sek szerint az a néhány száz méter nem lehet akadály, adsl képes
    vonal telepítésére.
    Viszont mi van, ha gyakorlatilag mégse jön össze???
    Az Axelero szerint, az szerződésszegésnek minősül, ha áthelyeztetem a matáv vonalat, az új címre, és az adsl nem lesz telepíthető mégse az adott vonalra.
    Gondolom nem kell részletezni, mivel jár ez.
    Az a pláne benne, a Matáv ügyfészolgálatán, még a helyet se találják meg,(mármint házszám).
    Nagynehezen rájöttek a 3-ik nap, hogyha Erdő.u ír a az Erdő utca helyett, akkor végre legalább a keresett hely megvan.
    Nos a műszakisok szerint a 8-as számig ok minden.
    Nekem a 18-be kellene.
    Azt megértem még, hogy az ügyfélszolgálaton, nem tudják pontosan mi van, mert holnap lesz hivatalos lakás átadás, tehát tényleg nagyon új házak.
    De ha a 8-ig biztosra mondják az ADSl telepíthetőséget, akkor az a r....dt 220 méternek nem igaz nem lehet felmérni műszakilag előre a telepíthetőségét.
    Beadom a kérelmemet, a vonal áthelyezésre, akkor szerintem tuti biztos áthelyezik a vonalat, mert ennek nincs akadálya, de hogy az Axelero tud e valamit kezdeni vele, az már csak akkor derül ki.
    És ha nem jó a vonal, akkor lesz az új lakásban egy telefonvonal, a régiben, egy ADSL elérés telefonvonal nélkül+ egy felhasználó, aki megissza ennek a levét!!!:(((

Új hozzászólás Aktív témák