- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
evola
senior tag
Nálam odáig jutott a dolog, ahova költözni szeretnék, ott a 8-as számig
tudja biztosítani a vonalat a Matáv, innen a 18-as szám lenne az enyém, a térkép szerint 220m-re van.
A területi adsl-sek szerint az a néhány száz méter nem lehet akadály, adsl képes
vonal telepítésére.
Viszont mi van, ha gyakorlatilag mégse jön össze???
Az Axelero szerint, az szerződésszegésnek minősül, ha áthelyeztetem a matáv vonalat, az új címre, és az adsl nem lesz telepíthető mégse az adott vonalra.
Gondolom nem kell részletezni, mivel jár ez.
Az a pláne benne, a Matáv ügyfészolgálatán, még a helyet se találják meg,(mármint házszám).
Nagynehezen rájöttek a 3-ik nap, hogyha Erdő.u ír a az Erdő utca helyett, akkor végre legalább a keresett hely megvan.
Nos a műszakisok szerint a 8-as számig ok minden.
Nekem a 18-be kellene.
Azt megértem még, hogy az ügyfélszolgálaton, nem tudják pontosan mi van, mert holnap lesz hivatalos lakás átadás, tehát tényleg nagyon új házak.
De ha a 8-ig biztosra mondják az ADSl telepíthetőséget, akkor az a r....dt 220 méternek nem igaz nem lehet felmérni műszakilag előre a telepíthetőségét.
Beadom a kérelmemet, a vonal áthelyezésre, akkor szerintem tuti biztos áthelyezik a vonalat, mert ennek nincs akadálya, de hogy az Axelero tud e valamit kezdeni vele, az már csak akkor derül ki.
És ha nem jó a vonal, akkor lesz az új lakásban egy telefonvonal, a régiben, egy ADSL elérés telefonvonal nélkül+ egy felhasználó, aki megissza ennek a levét!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest