- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Csabee. #3505 üzenetére
Üdv, nekem van egy 2007-es nyári modell notim msi gx 700, amit 2008 tavaszán vettem ez egy hivatalosan vista-xp kompatibilis gép. Most egy 32 bites win 7 pro fut rajta a legfrissebb STABIL AVAST FREE kiadással és semmi gubancot nem tapasztaltam. Sőt ugyanazen telepített notin volt előtte comodo cloud av és 360 TSE is.
A hardver 10 éves és ugyan mivel noti ezért az ilyennél még kritikusabb a támogatás, hamarabb vége a különböző driver stb - amúgy is minden drivert alapon hagytam ahogy feltette a win.Tehát valami program zavarhat be vagy valami korábbi maradvány stb. ilyenkor érdemes egy alapos gyalulást csinálni (ha van kedv, idő win reinstall) cclenar,wise care, glary utilities stb. futtatása majd mehet vissza a stabil avast, lehetőleg csak a legfontosabb összetevőkkel - fájlévédelem, viselkedésvédelem, webvédelem és ha szükséges levelezésvédelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged