Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz Gergőke88 #14840 üzenetére
Én 3-4 éve láttam utoljára így nincs friss infóm. Se kedvem / időm / energiám hogy regényt írjak de itt egy példa:
Neato Robotics, felszopta hogy ez a legjobb takarító robot. Ismerek olyat aki megvette és gyakorlatilag minden negatívumot elhallgatott, illetve kapott ajándékba a gyártótól.
Akkora határ trágya a gépük szoftveresen és hardveresen is hogy azóta csődbe is mentek. Egy Roborock S5-6-7 jóval olcsóbban köröket vert rá már akkor is. Ismerős aki megvette Neato-t is csak szopott vele heteken át és alig akarták visszavenni.
Ez egy konkrét példa, nem interneten hallott és konkrétan ment a ferdítés / ködölés / felszopás / elhallgatás.
Most ha nagyon akarnék írhatnék egy 2 A4-es oldalas elemzést még dolgokról de nem fogok. Fentebb leírtam a véleményemet, és ugyan ez a hibák / hiányosságok elhallgatása ment ha valamelyik gyártó elhívta ev próbára. Nem vagy rosszul működő funkciókat is úgy állít be hogy ez így jó mert "insert full BS".
De mondom, attól hogy nekem ez a véleményem / benyomásom, nem kell hogy bárkire hatással legyen, aki szereti nézni nézze. Nekem undorom van tőle.
-
brumi1024
veterán
válasz Gergőke88 #20590 üzenetére
Robothoz jo barmilyen vizforralo, nem kell semmi speci hattyunyaku. Kalmarnal szerintem meg lehet tapogatni.
Nekem volt 9Baristam, nagyon kulonleges cucc, zsenialisan meg van tervezve. Hordozosnak hasznaltam ~2 evig. Egyetlen problemam nekem vele, hogy egy presszo fixen 6 perc + 1-2 perc takaritas. Ha egynel tobb emberre kell vele kavet csinalni, akkor az eleg sok ido tud lenni.
9B elott volt Robotom, Flair Signature-om, illetve most van meg egy Flair 58-am, de az osszes kozul szerintem a Robot a legkulonlegesebb. Fogok is meg venni szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest