Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz szabonagyur #20747 üzenetére
Ott fejben van valami hiba. Nekem még akkor sem szakadt meg hívás sosem, amikor a kulcsot kivettem az autóból.
-
kelly416
veterán
Sőt. Mifelénk biciklin is csinálja ezt anyuka, hogy az egyik teker mellette, a másik ül a gyerekülésben anyuka mögött, közben meg telefonál. Minden nap ugyanakkor mennek, ugyanakkor jönnek, minden alkalommal telefonál. Folyamatosan. Csak azt remélem, akkor csapják el, amikor a gyerekek ovoban vannak és nem vele.
-
MrSealRD
veterán
Nemrég egy futárral szólalkoztam össze, kb pont ugyanígy... gurul felém, miközben nézi a telefont... miután megáll, odalépek, bekopogok... mondom nem telefonozni kellene... Ő látott, figyelt... Mondom, neki, ember...láttalak a szélvédőn keresztül olyan közel voltál és gurultál tovább...vakon. De csak mentegetőzött.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Micsurin
nagyúr
válasz MrSealRD #20754 üzenetére
Kifli.hu ugyan ez a héten... úgy, hogy hozzánk jött.
Majdnem vitte a fehér Astra tükrét. Finoman jeleztem neki ezt megint észlelem megy róla a videó a cégnek... hamar kuss lett.De ez halálom, mikor motorral megyek a sorok közt a lámpánál rendre látom a kormányra támasztott instagramot a nőknél.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként ezt a kocsik oldalán is látod, szinte minden héten másik kocsi jön de mind össze lett már rég verve.
Reggie0 nem unod még a galambokkal való sakkozást?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Ezt egyébként annyira fura hallani meló helyen is nap mint nap.
Szerintem fixen nagyon fáraszthattam anno fateréket de soha egy napig nem bánták... emlékszem mennyire hülyeséget talált ki mint program mikor pl ketten voltunk.Utána meg alig várta elérjem a 16-18 és fölötte életkorba mert neki is kezdődött a második fiatal kora jármű témában meg hifiben...
-
Reggie0
félisten
Nem mindenki kepes elore felmerni, hogy az idegrendszere hatarai hol vannak. Amugy nekem van olyan ismerosom, akinek az elvalt parja reven van gyerekhez hozzaferese. Szerinte a heti 2 nap gyerek az a mennyiseg ami meg pont jo, azt meg nem elviselni kell, de tobb mar sok lenne es neki pont megfelel igy a nem sajat gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Pár vicces tapasztalatom van nekem is… van ismerősöm több is, aki babavárót felvette, bucira a plafont, gyerek sehol azóta se, egyik pár kitalálta nekik mégse kell gyerek, másik párnak meg nem jön össze, de nem is látom a giga erőfeszítéseket, lassan vége a türelmi időnek.
Nekünk 4 évbe, meg kb ennyi M Ft-ba van, hogy most van egy lassan 2 éves lányunk (a menetközben lelki sérülésekről meg inkább jobb ha nem beszélünk), de a babavárót meg nem kaptam meg mert covid miatt katasként nem voltam egész évben aktív… miközben több mint 20 éves banki múltat látnak.
Stúdiót üzemel tettünk évekig (6), ott voltak olyan szülők - eközben lombikozunk ezerrel - akiket legszívesebben nagyon helyre tettem volna… egy példa a sok közül: anyuka aki vidáman ült a sminkbe meg a fodrasznál, gyerek végig visított (2 éves körül lehetett), majd apa kérdésére aki kb 1-1,5 órával jött később kiderült, hogy igazából csak reggelit evett a gyerkőc, mert neki nem volt ideje a fotózásra készülés miatt. (apuka normális volt egyből elment és hozott enni… ) de volt apuka aki berágott valamin, aztán otthagyta asszonyt meg a 3 gyereket karácsonyi fotózáson mert felhúzta magát valamin, egy képre se ment be…
Szóval rengeteg az olyan ember akinek nem való gyerek, de értelmes felnőtt szerintem képes felfogni ez nem játék, nem szórakozás, felelősség talán a legfontosabb… ha egyszer vállalja. -
Reggie0
félisten
Nagyon keves az ertelmes ember, az egeszet biologiai kesztetes hajtja, nem a logika.
Ismerosoktol neha megkerdem, hogy es amugy mi a terve az eletben. Aki azt valaszolja, hogy haz, feleseg, gyerek, kutya, annak ravagom, hogy szoval nincs
Masfelol ez a CSOK+babavaro is szivatas. Minden annyival lett dragabb, ahhoz kell felvenni, hogy nullan maradj, ha ugy dontesz, hogy nem kell, akkor meg az arkulonbseget is le kell kuzdened. Aztan ebbol jonnek a meggondoltam esetek.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Mi a F. Ennyire bízik a foslágeny csoport a motorjaikban?
Mondom be dobták a maradékot, de márkakerek nagy hordókban kapják...
Erre egy bontatlant tettek be. Eladom eBayen
Mondjuk a bejáratás közben és óta +kb 200 launch control alatt nem evett semmit. -
kisza25
félisten
Nagyon sok szülő nem tudja mit vállalt.
Én 36 évesen lettem apuka, mert előbb megteremtettem mindent. (Ház hitel nélkül, 2 autó, olyan munka, hogy mindig a gyerekkel tudjak lenni, ha kell)
Lehet hülyeség volt, de azóta is ilyen vagyok, jó, nem jó, ez van, helikopter apuka vagyok.
Ma voltam kint a pályán focizni a gyerekkel, rendszeresen ki járunk.
Becsatlakozott 3 gyerek focizni, tesók, sokszor van ilyen.
Már elöttünk ott voltak, 1- 1,5 órát fociztunk.
Én adtam nekik inni, mert nem volt náluk semmi.
Nem az első eset 95% így jön ki. Mindig viszek egy 1,5 literes vizet +ban, meg pár müzli szeletet
Tegnap foci edzésen voltunk, gyerekek elkezdték az edzést, pár másik apukával elugrottunk gyalog boltba, egy 3-4 éves gyerek integetett egy autóból, egyedül volt bent kicsit lehúzott ablakokkal, kb 30 perc múlva mentünk arra vissza és még mindig ott volt, jól volt, kérdeztem, meg mosolygott, de na
Én a 7 éves fiamat nem szívesen hagyom ott a kocsiban addig amíg visszatolom a bevásárló kocsit[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
cOxeR
Ármester
válasz Reggie0 #20771 üzenetére
Én nagyon haragszom ezekre a támogatásokra… minden csak nem segítség, legalább is csak az Áfa bevétel növelésére jó… meg a különböző cégek futtatására.
Most meg sírnak az építőipari dolgozok, hogy jaj nem úgy mennek a dolgok… hát köszi, én covid miatt egy vállalkozást buktam azóta keresem az utam.
Persze nem bánom, hogy sokat vagyok a lányommal/feleségemmel, nem dolgozok heti 7 napot változó óraszámban. -
cOxeR
Ármester
válasz kisza25 #20773 üzenetére
Előre sokmindent nem tudsz azért, de na józan paraszti ésszel ez ilyen, nem egy sétagalopp, 2 éves korig se volt, utána se lesz egyszerű erre sose számítottam.
Ugyanezt toltuk mi is a feleségemmel… hitel nálunk se játszik egyszer volt többet köszi nem kérek, babavárót nem teszem ide (már amennyit végül kapott a feleségem), az inkább likviditás növelés, bármikor visszateszem egybe.
Szerintem ez a normális emberi hozzáállás amit Te csinálsz, persze bárki lehet épp szétszórt, de többnyire ezek a szitut nem feledékenységből vannak. -
Emunem
senior tag
válasz kelly416 #20722 üzenetére
előbb utóbb belerázódik, neki kell megértenie, hogy ez így nem jó. Ismerem miről beszélsz, nekünk az első 5 év ezzel tellett, anyós is ilyen, csak ö okosban nyomja. Aztán segítettem neki rájönni, hogy miért nem jó. (mondjuk lefényképeztem a konyhát "olyan" állapotban, és elküldtem neki random. Na olyankor mire hazaértem kicsit rendbe hozta, mert szerinte a képen sokkal gázabbul nézett ki, mint élőben) Kitartást!
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz szabonagyur #20726 üzenetére
nekem ugyanez, csak velem jött szembe... ismét megörültem neki, hogy barna autóban barna az ülés huzat... Kavicságyban kellet kikerülnöm, 180-as után utolértem, rendszámát lefotóztam, azonnal ment a telefon hívás a police felé (pont magyar rendszámos volt, Volvó kamion volt sárga ponyvás futóval, b10-en Ausztriában) Nyilván közben megint csinált egy ilyen manővert, (70-es táblánál, előzni tilosban előzőt egy tanuló vezetőt, a környéken van egy tesztpálya) felkészülten fotó is készült róla, csak a jard a feljelentés után megkért, hogy töröljem hivatalból
"... hát persze ..."
-
félisten
-
Emunem
senior tag
válasz kisza25 #20773 üzenetére
ugyanez... mindig viszünk rágcsát, mert ki tudja... (játszótér, foci edzésen is, mert a büfé nem mindig van nyitva, de kiránduláson is összetalálkoztunk egy iker gyerekes családdal, aztán "életmentő" volt, mert kicsit elnyúlt nekik a vándorlás, mi megértettük, hogy kicsit valszeg eltévedtek, mi is kb 1 évvel azelőtt, mert baromi nagy az a rész. ) Kocsiban gyereket soha nem lenne szabad hagyni, kb 13 éves kor alatt, én büntetném, de itt (ausztria) nem egy esetet láttam, hogy bolt elött is a rendőrség, vagy tűzoltók betörték az autó ablakát gyerek /kutya miatt. Elég egy arra járó aggódó személy, és máris feltörik az autót, megy a bünti + eljárás indul a szülő ellen. Nagyon helyes amúgy. Nekünk se maradnak a kölykök bent egyedül, max ha korábban mennek le az autóhoz a házunk elé, ha mi még bent pakolászunk utánuk.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
ki is emlegette, hogy fújja még az autóját, ha hó, vagy víz van rajta? Sztem ez elég ultimate lenne.
"... hát persze ..."
-
kelly416
veterán
válasz Emunem #20782 üzenetére
Ezt értem, de nem is erről beszélek. Simán a füléhez tartja a telót vagy ami még jobb, kihangosítva tartja a teló alját a szájához, mint ahogy az egyébként is trendi manapság. Mondom, mindamellett hogy 1-2 éves autóval van amiben már biztos akad gyárilag beépített kihangosító.
Tényleg. Azt tudja valaki, miért jó úgy telefonálni, hogy a marokra fogott teló alját mint diktafont tartod a szádhoz, miközben a hangszóró a lehető legtávolabb van a füledtől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest