Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz F_Zolee #15259 üzenetére
Végül is logikus, mint a gyengébbik nem izomerővel és tesztoszteronnal nem rendelkeznek olyan mennyiségben, így más módszerek alakultak ki evolúciósan, mint a férfiaknál.
Meg egyébként ez a fajta viselkedés is még az uh-uh-uh-Á-Á-Á csimpánz korszakból maradt meg, mert a nőstények válogattak melyik hímmel voltak hajlandóak párosodni, a többit elutálták (elutasítás újmagyarul ).
Ez a visítozós csapkodós nagyon sok embernél megmaradt továbbra is kommunikációs formának.
Of course nem a csimpánzokból fejlődtünk, csak azokkal lehet jól bemutatni ezt.Ja szóval végeredményében Munez nem volt jó hím.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Ti miként vezetitek le, ha valaki tahó paraszt és autós szituációban egyértelműen veszélyeztet, de a békesség kedvéért inkább nem mentek neki és megoldjátok a szituációt… még ha legszívesebben móresre is tanítottam volna? Mert délután óta b*sz az ideg miatta.
Eset:
Két sáv jobb szélső megszűnik Győrben, paraszt Challenger megelőzött jobbról 3-4 autót, mert nagy volt a forgalom és ahogy kellett húzta rám tolva be a szembe sávba engem, tükör majdnem összeért de helye nem volt besorolni elém persze. Jobban mondva lett mert fekeztem és átmentem félig a szembesávba (zarovonalon át) persze nem jöttek csak azért volt lehetőségem rá. Az más kérdés mit képzel, legszívesebben tényleg ledaráltam volna az oldalát… -
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
nagyúr
Ma Reggel, befelé megyünk a veres péteren, buszsávban kék 45ös megáll a megállóban, hátulról jön a sárga volán, totál mellém ér, majd mikor látja, hogy áll a kék, elkezdi rámhúzni a vasat és tolna át a szembe sávba, mondván én legyek olyan kurva kedves fékezzek hogy ő mellőllem bejöhessen a sávba. Persze fék duda, ő is duda hogy nemár csak a fasz bmw-s dudáljon majd zúz tovább a buszsávban.
Nem lett volna semmi gond ha bőven előttem lett volna vagy korrektül indexel, de kb jött mint a hülye és énvagyokanagyobb címen letarolt...
Volt már ilyen korábban, akkor az Örs után a 70es gyorsforgalmin csinálta majdnem ugyan ezt egy sárga volános... Azt a lámpánál elküldtem az édes anyjába de persze neki állt feljebb... És ez még csak 1 eset, naponta néha több is van. Imádok közlekedni.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Arcképgyáros
Nem is tudtam van ilyen topik. Ha Off akkor itt vagyok. Szakmázni úgy sem szeretek.
-
szőröscica
addikt
Muszaj elengedni, nem tudhatod mekkora idiotaval hoz ossze a sors. En a gyokerebbeknek regebben beintettem, de mikor az egyik utana megprobalt leszoritani es menet kozben megdobalt a nullason kavicsokkal, azota inkabb hagyom.
Dashcam nem ert, lehetoleg elol-hatul. Ha nem cegessel jarnek, szerelnek be.
-
cOxeR
Ármester
Köszi, az okos döntés az elengedni így is meg úgy is… csak tényleg az ilyen gyökerek azért is veszélyesek mert semmi nem számít az egón kívül, sose volt dashcam de most jól jött volna.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #15292 üzenetére
Kavicsokért 8 napon túl gyógyult volna, az tuti.
-
nagyúr
Nem nagy kiadás venni egy viofo vagy 70mai 2 kamerás rendszert, és máris nyugodtabban autózol.
#15294MunezXBK: Csak hogy éred utol, hogy állítod meg? Bennem mindig ezek játszódnak le. Meg aki hülye annak beszélhetsz, többször volt már, hogy egy idióta manőver közben vagy után jeleztük delikvensnek, hogy atomhülye volt, szerinted beismerte? Ilyenkor mindenki okosabb a másiknál.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest