Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Eddigi legjobb cable managementem. CLEAN.
Rajta van a 24 pin alaplap, 2x8 cpu, 3x8 vga, usb 3.1 usb 3.2 C, audio panel, front panel...
És alog látszik valami, de az is szép rendezett, letisztult. -
FeRRaR1
őstag
Minden megy elsőre, asszem ideje lefeküdni. -
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz F_Zolee #14817 üzenetére
Ez az első építésem HDD nélkül. Csak 2 x 2tb Samsung 990 Pro SSD van bent. Persze fut az itthoni 24tb NAS amit minden eszköz elér.
Tápon és VGA-n áll a venti ha nem terheled. A táp most a világ leghatékonyabb Titanium rendszere. Konkrétan a fejed mellett 0 hang ha megy is a venti.
Illetve a ház ventik még nincsenek itt, sőt sokminden csak preorder úgy hogy filózok lecseréljem e a Lian Li venti elképzelésemet Arctic-ra. De mind hangtalan módban fog menni. A proci hűtő meg Arctic Liquid Freezer 2, 420-as, az egyik legjobb ami kapható. Hangban és hűtésben is.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz FeRRaR1 #14819 üzenetére
Ahhoz csóró vagyok, hogy ssdre cseréljem a hddt. Már 2tbosra. Abból vgat vennék inkább. Az mondjuk elég csendes, mert win alatt 0dB, abból nem lehet lefaragni már.
Nemrég vettem a házba Arctic p12 silent ventit. Annak sincs hangja de mivel lassan megy hatalmas légáramlást nem generál gondolom.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kelly416 #14822 üzenetére
Apa, ma volt a suliban szexuális felvilágosítás, azt mondta a tanárnő, hogy nem is hal meg a fiú, ha 18 év alatti lánnyal szeretkezik.
Kislányom,meghal, hidd el nekem, hogy meghal.
Mai ebédre egy kis bőrös császár.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
FeRRaR1
őstag
válasz kelly416 #14826 üzenetére
Van aki bírja? Régen néztem pár fizetett hirdetését. Értsd YT videót, csak azért mert ismerős küldte hogy húúú ezt nézd meg. Sőt ismerek olyat aki vett ennek hatására terméket és nagyon megbánta. Sőt van olyan cég amit reklámozott hogy a legjobb és csődbe ment azóta
Egy elviselhetetlen féreg, aki 1000 ft-ért az anyját is megrakná.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Repülővel driftelni a sárban? Fogd meg a söröm!
⭐ Stella
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz szőröscica #14833 üzenetére
Nem mond ellent egymásnak amiket írtunk. Bár rég nem néztem de a képi világ rendben volt. Attól még igaz amit leírtam. Legalább is nekem ez a véleményem. Mikor érzed a vidóin valakinek hogy ez már nem arról szól mint korábban ha nem pénz, pénz, pénz. Meg annyi f@szságot beszélt régen is elektromos autókról hogy a hajam kihullott. Felszopja a legsz@rabbakat is, elhallgatja a negatívumokat... Mindegy is, nézze aki akarja, én nem fogom.
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #14833 üzenetére
Pontosan. Itthon autós témában neki a legigényesebb képi világa. Többiek sehol nincsenek hozza.
Tartalom tekintetben Amon Olivér és csapata szerintem most a legjobb. Speedzone egyre jobban süllyed lefelé. -
FeRRaR1
őstag
válasz brumi1024 #14837 üzenetére
Pistát szerettem régen, Lekszász teszteket, hozzá állását.
Először akkor akasztott ki mikor volt valami totalcar podcast, és neki állt tele szájjal beszélni ami nevetségesen hangzik. Viszont b@ssza meg, valami minőség szerűséget próbálnak produkálni, ne halljam a csámcsogást, panoráma röntgent meg teli szájas beszédet az ország akkori legnagyobb autós tatalom gyártójától.
Mikor átment speedzonehoz, elején néztem, de most már kb 6-8 éve számomra nézhetetlen.
Ez az én véleményem, attól még más szeretheti őket.
Fent vagyok 110 YT csatornán, abból kb 60-70 autós témájú. Magyar már csak kettő van, Ámon Olivér és Check engine.
Handrást a személye és kamu szövege, bujtatott meg nem bujtatott kamu reklámok miatt már évekkel ezelőtt is gyomorforgató volt nézni (nekem).
Pista meg egy önelégült, ősz dagadt, mindent jobban tudok, igénytelen f@sz lett. (szerintem) Régi videóit szívesen nézem, újakat nem bírom. Lassan úgy néz ki mint a Radics Peti apja (gondolom)
-
FeRRaR1
őstag
válasz Gergőke88 #14840 üzenetére
Én 3-4 éve láttam utoljára így nincs friss infóm. Se kedvem / időm / energiám hogy regényt írjak de itt egy példa:
Neato Robotics, felszopta hogy ez a legjobb takarító robot. Ismerek olyat aki megvette és gyakorlatilag minden negatívumot elhallgatott, illetve kapott ajándékba a gyártótól.
Akkora határ trágya a gépük szoftveresen és hardveresen is hogy azóta csődbe is mentek. Egy Roborock S5-6-7 jóval olcsóbban köröket vert rá már akkor is. Ismerős aki megvette Neato-t is csak szopott vele heteken át és alig akarták visszavenni.
Ez egy konkrét példa, nem interneten hallott és konkrétan ment a ferdítés / ködölés / felszopás / elhallgatás.
Most ha nagyon akarnék írhatnék egy 2 A4-es oldalas elemzést még dolgokról de nem fogok. Fentebb leírtam a véleményemet, és ugyan ez a hibák / hiányosságok elhallgatása ment ha valamelyik gyártó elhívta ev próbára. Nem vagy rosszul működő funkciókat is úgy állít be hogy ez így jó mert "insert full BS".
De mondom, attól hogy nekem ez a véleményem / benyomásom, nem kell hogy bárkire hatással legyen, aki szereti nézni nézze. Nekem undorom van tőle.
-
Reggie0
félisten
válasz FeRRaR1 #14842 üzenetére
Nekem regi neatom van(xv signature), az meg mindig tokeletesen mukodik, pedig mar lassan 10 eves lesz. Egyedul akkut kellett benne cserelni, a gumis kefe is csak most kezd tonkremenni. Egyedu a taviranyitas hianyzik rola, de ennek meg publik a protokollja, csak usb-n ra kell pattintani egy rpi-t.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz szőröscica #14844 üzenetére
Régieket nem ismerem, de gondolom volt egy klasszikus story. Volt egy jó termék régen, felvásárolták, elkurvultak, pénz pénz pénz reklám, roló le.
Roborock S6 van nálam 3 éve kb, előtte 5 évig buta robot volt feltérképezés nélküli de meglepően jó volt, meg gyakorlatilag apró pénzért vettem valami akcióba.
Ha annyira beváltak a régiek nem tudsz használtan venni?
De gondolom a Roborock azért jóval fejlettebb.
Melyik verziót vetted? Ami magát takarítja / üríti már vagy a simát? -
szőröscica
addikt
válasz FeRRaR1 #14845 üzenetére
Terméktámogatás hiánya miatt nem vettem Neatot, de egyébként ez a legnagyobb félelmem a Roborockkal kapcsolatban is. Viszont ez a cég legalább még nem csődölt be.
Az alap S8-at vettem, mert a felmosó funkciót nem fogom használni, a porszívót meg ki tudom üríteni én is. Az volt a lényeg, hogy a lehető legjobban navigáljon a lakásban, mert viszonylag nagy (100m2), és erre mindenhol a Roborockot ajánlották. Pedig nekem a Roomba supportja vonzóbb volt.
-
FeRRaR1
őstag
válasz szőröscica #14846 üzenetére
Nagyságrendekkel jobban működik a Roborock S6 mint a Neato vagy Roomba. Gyorsabb, hatékonyabb, nálunk 9 helyiséget csinál és nem nagyon tudok panaszkodni rá. Lassan kell kefét meg fejeket rendelnem hozzá mert a 2. nagy szett fogy el nemsokára.
Igazából mint szinte mindennél, telefon, autók... Szoftver miatt működik jobban az egyik mint a másik. Xiaomi van mögötte, szóval nem hiszem hogy becsődölne. Jó öreg
dögvész vinné el őketCCP nem hagyná[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest