Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz cappa72 #14405 üzenetére
Ja, csak baromi draga volt, es kevesek jutottak hozza es jellemzoen nem is nagy mennyisegben. Azok meg amugy is vagy koszvenyesek lettek vagy elhiztak mar a hustol/zsirtol is. Nem veletlen a romaiak is probalkoztak a mesterseges edesitoszerekkel, mint pl. az olom-acetat.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz cappa72 #14405 üzenetére
Melyik méznek a kínainak, spanyolnak vagy Magyar akácnak, esetleg az olcsó bolti felcukrozott mindenből össze öntött?
Reggie0
"Szerencsére" csak 86 mph a végsebessége mindegyik ev toyota furgonomnak. Én tartom töltve, és szinte csak a külső körgyűrűn belül London, szóval ott találj helyet munkaidőben száguldozni
Extra poén hogy az előző cég akitől a diesel furgon van gyári limittel kérte, az csak 76 mph-t enged.
Hidegen taposás, üvegelés, meg falábúság volt a legnagyobb gond. Ezek nagyrészét az ev kiszűri, a száguldozási hajlamot meg elfojtja, megöli. Mint szinte az összes ev...
Végső esetre meg ott a GPS jelzés meg fedélzeti kamera. Meg teszek amit tudok de a leggyengébb láncszem mindig egy ember lesz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Reggie0
félisten
válasz FeRRaR1 #14407 üzenetére
Hat ezaz. A 86mph kornyeken az a baj, hogy a motor kozel van a tervezesi sebesseghez, mar 130-nal is. Ezt egy rakat tipus nem szereti es korai motor(csapagy) elhalalozassal jutalmazza. Pl. i3 is ilyen, de ahogy hallottam vw-nel az e-up se szereti, a tesla s sem huzza sokaig a max korul(a palyasoknal a 100e-150e km korul jellemzo a motorcsere).
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
válasz Reggie0 #14409 üzenetére
Normális csapágy lenne rá a megoldás, de nem fogja a gyártó beletenni, hiszen sokkal jobban megéri nekik. Ahogy a mosógépekbe se, aztán két évesen már karistolnak mint az állat, a szerelő meg benyögi, hogy ne használjam az 1400-as centrifugát. Hát akkor minek vettem könyörgöm. Ráadásul csak a legvégén forog annyit, mert a köztes öblítéseknél csak 1000, felesleges is többet mert úgyis bevizezi még.
Raktunk bele drága csapágyat utána sose volt vele többet gond azóta se, pedig ugyanúgy használom.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegnapi kirunda
⭐ Stella
-
FeRRaR1
őstag
válasz Reggie0 #14409 üzenetére
Tesla Model S taxi most olvastam nemrég, rekord 1,5 millió kilométer. Ami nagyon jól hangzik. Az hogy ez alatt 3 akksi szettet és 14 motort fogyasztott az már kevésbé
Bár a 3 akksi az még jónak is mondható. Csak ne hogy elkezdjenek bele kényelmesedni és kisebb ráhagyásokkal, tartalékokkal gyártani...Mint mondtam nem jellemző Londonon belül ahol az ideje 95%-át tölti.
Illetve ezért vettem Toyotát üzleti célra. 10 év garancia.
radi8tor
Há' te is Somogyi vagy tezsvírem
Alusky
Azért más az íze meg állaga egy tiszta akácnak mint a kevert kínainak...
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
ON topicból folyt köv.
rbalint88: mi is RideAlongot vettünk, de beleért a kerékbe, mert az ejtett felső cső miatt nem lehetett annyira felemelni, hogy jó legyen. Ez 27,5"-es, de M-es váz. Ha rendeltem volna hozzá egy ilyet, akkor ezzel lehet, hogy jó lett volna. Inkább visszavittem, és elhoztam egy Belelli gyártású saját márkást. Persze ez is beleért , de ezt legalább az én 26"-os vasparipámra fel tudtam rakni. Azóta ezzel járunk, annyi a baja, hogy nem lehet állítani hátrafelé, és már összeér a lábunk. Amikor elsírtam a bánatom a bringás haveroknak, akkor az egyik mondta, hogy a felesége már csak csomagtartónak használja azt, ami nekik van, vegyek egy kosarat helyette, azt meg vihetem. Így lett 5000 Ft-ért egy Polisport, amit 15 cm távolságban lehet hossz irányban tolni, lehet dönteni, és jó a nagy kerékhez is. Kb 2x ült benne, mert nem mennek ketten bringával, ha meg 3an megyünk, akkor én viszem. Az idei tervem az volt, hogy eladom a Belellit, és veszek még egy Polisport adaptert, akkor a két bringán tudom cserélgetni az ülést, de olyan ügyesen elkezdett most pedálossal egyedül menni a lányom, hogy lehet, hogy nem tökölök ilyennel, hanem nyáron már vonórúddal nyomjuk. Aludni úgy sem szokott menet közben.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
szőröscica
addikt
válasz Alusky #14410 üzenetére
Nekem egy LG mosógépem van, 1200-as a max cetrifuga, még sosem kapcsoltam be, csak 800-on használom. 10 éves, és ugyanolyan csendes és vibrációmentes mint új korában. Minden műszaki eszközömet, beleértve az autókat is úgy vásárolom, hogy a jellemző terhelése a közelében se legyen az elméleti maximumának.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #14415 üzenetére
+1. 800-on használjuk mi is max a mosógépet (igaz nem Lg hanem WP).
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
válasz f4lcon #14417 üzenetére
Gyerekek szeretik a sebességet.
Danny Macaskill: Danny Daycare ytMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
félisten
Ma jött mögöttem egy Q8, lámpánál megállunk, ő kiszáll, matat valamit, majd elővette a jégoldót és befújta a szélvédőt Ennyire nem ment a fűtés vagy mi
-
rbalint88
addikt
Nalunk a nagy (3,5) kapott most bringat, a kicsi (1,5) lesz mogottem. Ez 29”-os kereku, 21”-os XL-es vazu bringa, de ugyis boltban akarom megvenni az ulest, kiprobalva, hogy jo-e a bringahoz.
Vonorudat lehet majd a nagy kap, asszony bringajahoz. De az meg kialakul, szerintem jobban fogja elvezni a szabadsagot -
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #14420 üzenetére
Ha lefújod és nem törölöd szárazra akkor hamar vissza tud fagyni a szélvédőre. Hiába a jégoldó, az általa leolvasztott víz felhígítja és szépen visszafagy.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #14415 üzenetére
Dettó, kivéve az autókat
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #14428 üzenetére
Nana, egy évig általában megvannak
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #14436 üzenetére
Egy-két jó fotóért mindent, még a mezőre is felhajtottam.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Alusky
aktív tag
válasz radi8tor #14435 üzenetére
Ha nincs kerítés vagy kapu akkor így jártak.
Vadles minden második réten van. Egyet magamnak is építeni akarok majd a mandulásba, de még sajnálom rá a pénzt egyelőre, azért egy százasba benne van a faanyag.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
BigBlackDog
veterán
válasz radi8tor #14441 üzenetére
Na, ilyen helyekre még ránézni sem szoktam a Golfban ülve, mert még a végén leszakad az eleje. Hála az állítható futóműnek, 1.5-2 centivel lejjebb is van, mint egyébként.
Egyébként ez az állítható futómű nem igazán sikeredett szvsz a G8-ban (hajószerűen hullámzik, de közben úthibákon meg ráz a leglágyabb állásban). MK4 Octavia tesztekben hasonlót írtak sok helyen. Viszont a régi platformos autóknál szerintem más lehet, mert pl. Atecában kellemes volt.
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #14443 üzenetére
Emlekeim szerint focvis se lelkesedett erte a GTI-ben
-
Qru
MODERÁTOR
Havernak a Passatban van, ott teljesen harmonikus.
#nincsbennetarcsi
-
kelly416
veterán
Én nem panaszkodom a CV futóművére, pedig így hidegben kissé jobban ereszt a jobb légrugóm, mint kéne.
-
Alusky
aktív tag
Its calld hasmagasság.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én csak a gumi miatt aggódtam picit mert a kaszalás elég szúrós volt.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest