Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
válasz
sparta2 #27273 üzenetére
Mivel ez alapján kínából jön, Áfa + a posta csomagkezelési díja rájön, és 150 euro felett még vám is.
-
herdsman12
őstag
válasz
sparta2 #26289 üzenetére
Köszi, mondjuk pont ezek miatt írtam, hogy nem láttam még használható videót.
Az első 18 percesben jól látható, hogy több szögből is megnézheted magad és a szomszéd ülésen ülő utitársad, valamint a suhanó tájban gyönyörködhetsz. Van kb 30 másodperc hasznos infó a tartozékokról, de a funkciójáról egy nyamvadt pillanat sincs, pontosabban elsuhan mellete egy teherautó, de sajna olvashatatlan a rendszám. Forgalmas utakat, ahol autókkal találkozhatna előlről, hátulról, kínos gondossággal kerüli. Parkoló módban előlről, hátulról és oldalról érkező autókat nem látsz, mert minek...
A másik se különb, amikor autó közelébe ér, akkor elforgatja a képet, aztán perceken keresztül nézheted a kietlen sivatagot. -
bul07
nagyúr
válasz
sparta2 #17927 üzenetére
Mondjuk igen nem is néztem hogy ipon, és aqua-nál is van, mondjuk szállítással együtt egy áron lenne ha lenne a xiaomi.hu-nál, de náluk most is van
(#17928) ThodEE
Nem lesz rá Áfa
Magyar rendelés főleg a garancia miatt lehet érdekes, persze árban nem tud versenyezni
Mert te GPS modult is kapsz annyiért mint itthon csak a kamera
Csak ugye az a fránya garanciaNekem van egy olyan szabályom hogy min 40%-al kell olcsóbbnak lennie a "kinti" árnak mint itthon
Mert ha elromlik és rendelni kell újat akkor csak 10-20% bukokUgye műszaki cikk lévén bármikkor elromolhat
Nem vagyok olyan gazdag hogy pár havonta vegyek ha ép elromlik így inkább biztosra megyek -
Szoszo94
őstag
válasz
sparta2 #17832 üzenetére
Ahogy írtam is, a minőség a fontos számomra, a keretösszeg pedig az említett kameráknak az árszintje lenne, nem egy fix összeg. Legyen parkoló mód és a lehető legtöbb esetben legyenek leolvashatóak a rendszámok, nálam ez a fontos. Ha ez csak 150$ környékén kapható meg, akkor annyit fogok rászánni, ha 100$-ból is kihozható ugyanaz a minőség akkor értelemszerűen annyit költök
Ha azt mondod, hogy a v3 tényleg annyival jobb (egyébként YT alapján tényleg nagy a különbség), akkor azt fogom választanisambanez: néztem pár videót és van bőven különbség a sima és a v3 közt. Sajnos nem találtam kifejezetten a v3 és a Ddpai közti összehasonlító videót, viszont annyival nem tűnt jobbnak a dpai a sima A119-nél, mint amennyivel a v3 jobb a simánál.
De ezért is jöttem ide, győzzetek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest