Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy DeLonghi ECAM250.31.SB kávégépet (egy kb. tíz éves szintén DeLonghi gépet váltott). A problémám, hogy 3-4 dupla eszpresszó után már jelez, hogy üríteni kell a zacctartót. Emiatt szervizbe nem vinném, de érdekelne, hogy mi okozhatja. Köszönöm, ha valakinek van ötlete. -
tomy86
addikt
válasz anadroid #532 üzenetére
Jó ötlet, kipróbálom hogy ilyenkor elmúlik-e a jelzés. Bár kissé szkeptikus vagyok, mert amióta megvan (2 hónap), még a közelébe sem jutottam a gyárilag megadott 14 darabos tárolókapacitásnak.
Bár ha ez lesz a legnagyobb baja, akkor ezzel is jóban leszek, mint az elődjével 😀[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Neogobius #875 üzenetére
Nekem ugyan egy Smart ECAM250.31 van, de elég hasonlónak tűnik. Nálam a leírásában benne van a kávé mennyiség változtatása is. A "12.4 Kávé adagolás" rész (ahol a táblázat is van) utáni oldalon a "13.1 A csészébe adagolt kávé mennyiségének beállítása" alatt.
"2. Nyomja meg és addig tartsa lenyomva azt a gombot, amelyiknek a hosszát módosítani szeretné, amíg a hozzá tartozó jelzőfény villog és a gép megkezdi a kávé adagolást: ezt követően engedje el a gombot;
3. Amint a csészébe adagolt kávé eléri a kívánt mennyiséget, ismét nyomja meg ugyanazt a gombot, hogy mentse az új mennyiséget."
Nem biztos, hogy nálad is így kell, de esélyes. -
tomy86
addikt
A két hét nagyon karcsú, nincs a tartályban vízlágyítónak hely? A 4000 forintos vízkőoldó 500ml-es. Az 4-5 alkalomra elég. A mostani DeLonghi géphez 100ml-t írnak, a korábbihoz 125 ml kellett alkalmanként. Használtam sokáig a MediaMarkt saját márkás vízkőoldóját is és nem vettem észre különbséget, viszont feleannyiba kerül.
(#1562) Pé: Zsírtalanításról én is itt olvastam először. Se a mostani, se a régi DeLonghi használati utasításában nem volt erről szó.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomy86
addikt
válasz #85578752 #1573 üzenetére
Nekem más gépekkel nincs tapasztalatom. De az előző és a mostani gépen is csak azt és úgy csináltam meg, amit a használati utasítás tartalmaz. Szerintem a zsírtalanítást végző DeLonghi vásárlók száma a nullához közelít, hacsak nem olvas ehhez hasonló fórumokat. Még most is az előzőt használnám, ha a szervizben nem csináltak volna a kis hibából egy sokkal nagyobbat
-
tomy86
addikt
Köszönöm, de ez inkább Pé-nek lehet hasznos, mert nála sok vízkőoldó kell a tisztításhoz. Én maradok a bevált MediaMarktos vízkőoldónál. Bár drágább, (abból 400 forintra jön ki 100 ml, azaz egy adag), de mivel átlag kéthavonta futtatom le a vízkőtlenítő programot, így ez nem tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs