Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Nem tudom mennyi idő alatt jön most le a kávé, nyomásfokozós a mi főzőnk is. Korábban javasolta valaki a fórumon, hogy szedjük ki belőle a nyomásfokozót, de nem babráltam vele. Szóval nem tudom mennyire jó az a végeredmény, ami most lejön, crema az van rajta azért
Igazából pár dolog miatt gondolkodtam el a cserén. Először is, nem lehet kétszer ugyanolyan kávét főzni, mivel addig folyik, amíg nyomva tartom a gombot. Másrészt amikor elengedem a gombot, még sok másodpercig csöpög, ha a csésze még alatta van, akkor túl híg lesz, ha meg kiveszem, akkor csöpög gusztustalan módon. A kávéfőző és a daráló helyett elegánsabb lenne egy gép szerintem. És nem utolsó sorban jó volna ha egy gombnyomással cappuccinot is lehetne csinálni. Szóval ezek miatt gondolkodom a cserén. Én kevés kávét iszok, és csak annyit tudok, hogy ízlik vagy sem
Csajom aki inkább többet iszik, ő azt mondja a jelenlegi gép is finomat főz, ezért az lenne a lényeg, hogy legalább ezt a minőséget tudja majd az új gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest