- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HThomas #11541 üzenetére
Az én kézim igazából csak kotyogóshoz jó, de ripityára lehet szedni. Csak kefét használok a tisztításhoz, elég szokott lenni, de ha egymás után jön a mogyorós/vaníliás/csokis kávé akkor nem nagyon tisztítom, csak kimérem a 9 grammot és ledarálom.
(Igaz, hogy nem illik ilyen wunderbaum kávékat őrlőbe rakni, de ezt az őrlőt már beáldoztam erre a célra.)Most olvasom amit írsz, Nespresso kapszulával is jó ötlet lefőzni, talán ott a legkönnyebb kiöblíteni utána.
-
Fross
csendes tag
válasz
HThomas #11541 üzenetére
Semmiféleképpen ne használj ízesített kávét semmilyen örlőbe.
Szerintem jobban jársz ha veszel újonnan 1 Jura gépet vagy Philipset aminek 1 hopperje van és kitapasztalod hány gramm kávét darál és csak annyit adagolsz bele minden főzéskor ha cserélgetni akarod .
Már csak azért is, mert a Jura meg a Philips gépekhez több szerelőt látok a mindennapokban(személy szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest