Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Amilyen rosszul indult a helyi erők sztorija olyan jól végződött, 5 óra fele hívtak, hogy megvan a gép, pár utcával arrébb volt, némi péntek esti duhajkodó csapat elkötötte, és mentek vele egy kört. Sajna az gyújtás részleg kicsit megsínylette a beavatkozást:
De legalább megvan, az a lényeg!
Köszönet a gyors intézkedésért!A kocsiból eltűnt a GPS-em, de beszopták, mert nemrég raktam rá a legfrissebb nem hivatalos térképet, és azóta nem fogja a műholdjelet, backup meg csak nálam van

Kedden viszem szervízbe aztán majd meglátjuk, de már lebizniszeltem a szomszéd öreglánnyal, hogy állhatok a háza és a mi házunk között, így nem az utcán kell parkolni. -
kraftxld
félisten
Na, sajna én is beléptem a klubba, tegnap este megfújták a céges Subaru-t a ház elől

Hát 5 évad CSI miami után elég viccess volt a rendőrség hozzállása, én említettem meg, hogy nem kéne felírni mik voltak a kocsiban...
Remélem meglesz a gép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest