Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Nézd, nem mondom hogy örült a fejleménynek, és nem léptetett elő vezérignek
de megbeszéltük, hogy bizony ez a kocsi rossz választás volt ebben a városban és ebben az országban. Lényeg, hogy azt mondtam, olyan kocsit kell venni most, amelyik kisebb értéket képvisel és nem lopós, de ne kis polák legyen
Csütörkökig megállmodjuk mi legyen, hiszen jövő héttől csak kellene járnom az ügyfelekhez. Valószínűleg astra, vagy skoda vmelyik tipusa fog szóba jönni.
Nem kockáztatok még egyszer ilyet...
Hál istennek osztrák biztosítás volt rajta, a főnök azt mondta, nincs gond, fizet a biztosító, így végülis kár nem keletkezett. (ausztriában nem dívik a biztosítási csalás). Nagyfőnököm annyit mondott ma reggel: ''ez balszerencse volt'' rendesen meglepődtem, mert pénteken még üvöltöttDe azóta megemésztette és felfogta, hogy nem én loptam el és nem tehetek róla, ha utcán leparkolok vele és elviszik...
Azt hiszem elég simán megúsztam!
Új hozzászólás Aktív témák
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest