Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
Parrot Asteroiddal van valakinek tapasztalata?
Minőségi, szimpatikus cuccnak tűnik, használni is olyan jó, mint ahogy ígérik? -
zetecR
addikt
válasz orbano #21286 üzenetére
Az látszik, hogy sok munka és pénz van az installációba ölve, de nekem nem nagyon jön be a sok öncélú élvilágított plexi, hajlított neon, csiribiri, stb.
Lehet, hogy élőben szebb és jobban átjön, de igazából ezen kár vitatkozni, hogy kinek mi.Bár valószínűleg bennem van a hiba; én a 90-es évek elején voltam autóhifi-buzi, pl a mostani fejegységek dizájnja sem nagyon jön be, nekem ezek bazáriak.
-
zetecR
addikt
Nem; azt feltételezem, hogy az a fele, ami minősége már nem üti meg a rendszered színvonalát, szóval azon is olyan zenék vannak, amiket szeretsz.
Ebből arra gondoltam, hogy ezeket nem is hallgatod, bár az a variáció is lehetséges, hogy valamilyen úton-módon már beszerezted a jobb minőségű alternatívájukat (feltéve, ha fellelhető ilyen).
Biztos nagyon jól szólnak ezek a Stockfish lemezek, de pont ezt mondom, hogy azt hallgatsz, ami jól szól.
Ha kedvem támad Sabatont, Sziámit vagy MJ-t hallgatni, akkor nem az fog visszatartani, hogy mennyire jól keverve, masterelve, mittudoménmitcsinálva az a lemez, hanem szeretem azt a zenét hallgatni és kész.Ennek ellenére abban egyetértünk, hogy törekedjünk a minél jobb forrásra és láncra.
-
zetecR
addikt
válasz HabyRolika #22154 üzenetére
Vele alszol?
-
zetecR
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
Komlóstetőn, Szeder utcában nem érdekel valakit egy garázs?
-
zetecR
addikt
Alpine MRH-F255 erősítővel van tapasztalat? Milyen?
-
zetecR
addikt
válasz krisztian7 #24991 üzenetére
Ezt a 255-öst néztem én is, ráadásul itt lenne helyben, de valamiért olyan komolytalan benyomást tesz rám.
Azért kérdeztem, hogy ismeri-e valaki, ha nem is pont ezt, akkor a családot.
-
zetecR
addikt
Az autó, amit használok, egy átmeneti megoldás, ezért nem szeretnék nagyon sokat rákölteni, de meggyőzhető vagyok.
Jelenleg egy fej front erősítője hajtja az első komponens szettet, a rear féloldalasan a subot.
Ezt szeretném egy kicsit gatyába rázni ésszerű keretek között, szóval nem versenyezni kívánok vele, csak autózás közben kellemesen szóljon a zene.
-
zetecR
addikt
Megmondom őszintén, hogy a lehető legkevesebbet.
Mostanában viszonylag kevés időt töltök az autóban, de szeretném, hogy épkézláb módon szóljon a zene.Összegben addig mennék el szívesen, ameddig a befektetett összegért legalább lineáris minőségnövekedést kapok (feltéve, hogy ez ennyire egzaktul behatárolható). Afelett egy forintot se.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
unokatesóm szeretne egy Bluetoothos FM transmittert....
Ha az USB-ről transmitteren keresztüli zenelejátszás megfelelt hangminőségben, akkor a Bt-s kapcsolat ezen már nem ront számottevően? -
zetecR
addikt
A hangszórók gumiperemét kell/érdemes valamivel ápolni?
Ha igen, mivel? -
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz kavics325i #25782 üzenetére
"pancsi utána vacsi a kollégákkal"
fordítva durvább lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest