- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
PiciPeti #57032 üzenetére
igazából az a terv, hogy vagy nekem veszek valami jobbat mint a jr4300+a 2.370 és asszony megkapja a 4 csatist és lehet építkezni, vagy asszonynak veszek valami mást
azért kérdezem, hogy a mosconi jó cucc az element első szettemnek akkor ráaggatom azt ha sikerül megcsípni és nem tervezem az aktívozást, vagy legyen inkább a proz és arra építkezzek asszonynak
azért tartom elegendőnek a 4 csatist, mert lupóba is azzal kezdtem az ipart úgymond és teljesen elégedett voltam vele, beszólta az autót és neki g3a van ami szintén egy nem nagy légterű autó, a jr1004 em ugye meg még megvan érintetlenül az lenne a sub és egy normálisabb első szett plusz egy négycsatis + az ajtót rendesen megcsinálnám természetesen, és tennék neki is bele egy alap zenét, mert hát annyira szereti a passatba is a meglévő rendszert és gondoltam lassacskán meglepem vele a saját autójába is
csak most vívódom, meg ha úgy jön lehetőség picit fejleszteném az enyémet, azért kérdezek bele néha-néha ilyen szempontból a fórumba, mert jó az enyém és legalább tudom hogy jó minőséget ültetnék bele az autójába, csak azért nem szeretném megbontani az enyémet sem ha nem tudom azt biztosan, hogy egy minimum olyan vagy picivel jobb alkotóelemet teszek be a kivett erősítő elsőszett stb. stb. helyére magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest