- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigoi
senior tag
válasz
PiciPeti #37096 üzenetére
Most is dupla van és nem sok mivel lehet állítani a basszust ugyebár,csak akkor tekerem fel mikor rám jön az 5perc.
Zárt ládát majd később csinálok,már leszabattam és megvettem az mdf-et a reflex ládához vagy 1 hete szóval most azt tudom csinálni.
A zártat meg hiába dobom össze valamikor,akkor sem tudom a fenti erősítők egyikével meghajtani mert a fenti erősítők egyike sem áll rendelkezésemre csak az rx44 amit meg meg beszéltünk hogy kevés lesz zárthoz.
Minden esetre mikor megyek megint szabatni a másik refi ládához az anyagot akkor a zártat is leszabatom és meg hallgatom az rx-el.
A reflex csövet megtaláltam hogy melyik van benne gyárilag 100x200 brr aero névre hallgat.
Már csak azt nem tudom hogy jó lesz e abban az irányban a cső vagy sem.
Másik variáció a hangfal oldalában elhelyezni viszont a vége elég közel lenne a hátsó falhoz,így nem tudom melyik lenne a jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- intel arc b580 12gb limited edition
- Microsoft Xbox Wireless White kontroller Tökéletes működéssel eladó.
- Samsung A15 128/4+4 GB okostelefon, 2-kártyás, független, gyári fólia
- Eladó új, bontatlan eredeti Xiaomi 120W gyorstöltő
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest