- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Én csak simán BEP (BIM Execution Plan) néven ismerem, nem értem miért kell ugyanannak a doksinak 20 féle nevet adni jó magyar szokás szerint. No mindegy...
A lényeg hogy legyen, és ezt már az elején a témában érdekelt tervező cégnek illik össze raknia és aláírni a megrendelővel. Utána mehet bele az alvállalkozói szerződés mellékletbe és csókolom. Így lehet valamennyire garantálni a dolgok helyes menetét.Az ArchiCAD-es verzió update sem nagy érvágás, főleg ha van SSA vagy mi a szösz. A lényeg: GS-nek is az a lényege hogy mindenki évente frissítsen és kapja az újabb verziót. Autodesk oldalon a licenszelés kissé sunyi módon van megoldva és csomagokba van rendezve, amitől lehet hogy kényelmesebb az upgrade de kurwa drága a platform maga.
-
TRicKolas
csendes tag
Mi is 20-assal megyünk, a 21-ben nem volt annyi újdonság, hogy elgondolkodjunk rajta. A 22-es ígéretes, sok apróság van benne a bemutató videók alapján, amit már "régóta kértek". Én mondjuk azt várom, hogy a scheduleöket lehessen transpose-olni, az oszlopokat a sorokkal felcserélni, mint Excelben. Jó, az is valami, hogy szét lehet vágni, ne legyünk telhetetlenek...
Hallottam már olyanról, aki már hallott arról, hogy valaki látott BEP-et a gyakorlatban.
Az előző helyemen Indiába szerveztünk ki modellezési munkákat. A vezetőség ebben elképesztő pénzügyi lehetőségeket látott. Valahogy az lehetett az elképzelésük a tárgyalások után, hogy ezek bármit meg tudnak csinálni, úgyhogy ilyen dolgokkal nem foglalkoztak, hogy írassanak a beosztottakkal egy részletes specifikációt.
Hát volt nagy sírás-rívás, amikor kaptuk vissza a "kész" munkákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest