Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Raysen623 #231 üzenetére
Nem én találtam ki a nevet, a különféle szabványok különféle neveken hívják. Mi BS szerint kezdtük összerakni mert akkor még nem volt ISO19650 úgyhogy nálunk ez a neve. De ez is elfogadott
Azért Archicad userek között sokkal sokkal gyakoribb hogy régi licenszeken ülnek ha csak a környezetemre meg azokra gondolok akikkel együtt dolgoztam eddig. Vagy ha csak benézel az AC topikba, rendre megjelennek öreg licenszes emberek. Egy időben GS valahogy SSA nélkül adott el sokat és ez így maradt.#232 L4mie: LT építészeknek elég pici projektekre, senki másnak.
#233 Raysen623
Teljesen más logika a könyvtár mint ahogy GS kezeli AC-nél. Soha nem is akartak jó könyvtárat adni. Lehet mondani, hogy ennyi pénzért ez gáz, de ez van. Ők azt mondják hogy van egy viszonylag felhasználóbarát családszerkesztő a szoftverben, csináld meg a tárgyakat magadnak amiket használni akarsz. Ha nem akarsz vannak egyébként kezelt könyvtárak némi pénzért. Persze ez megint csak egy költség, sajnos ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest