- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
Dzsuda
csendes tag
Üdv mindenkinek
Sikerült feltelepítenem WinXP alá az AutoCAD 2000-t. Mindenkinek kössz a segítséget.
Üdv Dzsuda -
Dzsuda
csendes tag
HEBI-hez lenne kérdésem, hogy az AutoCAD setup.exe kompatibiltási módját hol lehet visszaállítani win98-ra. Az AutoCAD 2002 verzíót sem nekem sem a cégnek nem áll módjában megvenni, midenképpen a 2000-es verzíót kell használnom.
Üdv mindenkinek, és HEBI-nek a segítséget kössz. -
HEBI
senior tag
Nekünk itt a cégnél megvolt az R13, R14, Acad 2000, a 2000i, és a 2002 is. Upgradelve lettek folyamatosan. Miután Windows XP opre lett véve a gépre, nem volt hajlandó felmenni sem a 2000, sem 2000i. Ezért vettük a 2002t. De felhívtam az AUTODESK Hunagry-t és felhomályosítottak, hogy csak a regisztráló progijukkal van ez a kompatibilítási probléma. Le kell tölteni a honlapjukról a c-dilla legújabb verzióját, ezt kell installálni és utánna az Autocad 2000-nél idősebb bármelyik verziója felmegy Xp alá. De súgtak, nekem olyat is, hogy az is elég, ha az install progi setup.exe-nek kompatilitási módját, visszaállítom win98ra. Tényleg működik acad2000 angollal próbáltam. Azt sajnos most lusta vagyok megkeresni, honnét lehet letölteni a c-dilla új verzióját, de fel kell hívni őket és segítenek.
-
jobó
csendes tag
1# Dzsuda kérdésével kapcsolatban én is kérdeznélek, hogyan lehet az Autocad
2000 hu-t feltenni a vindows me alá. Nem tudom milyen fájlt kell felmásolni, hogy
fusson a magyar verzió. Ha tudod légyszíves pontról-pontra leírni hogyan kell feltenni. Az angol verzió fut, de a magyarhoz valami fájlt kell bemásolni valahova. -
Dzsuda
csendes tag
Sziasztok
A következő problémám van az AutoCAD 2000 telepítésével WinXP alatt:
A telepítés elkezdése után kiírja, hogy ''Rossz OS. Az AutoCAD telepítés futtatásához NT 4, Win2000, Win98 vagy Win95 operációs rendszer szükséges''.
Segítsetek abban, hogy hogyan tudnám a telepítést elindítani WinXP alatt.
Jelenleg ugyanis kénytelen vagyok WinMe operációs rendszert is fenntartani, hogy tudjam használni az AutoCAD2000-t.
Előre is kössz a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest