Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Nekünk itt a cégnél megvolt az R13, R14, Acad 2000, a 2000i, és a 2002 is. Upgradelve lettek folyamatosan. Miután Windows XP opre lett véve a gépre, nem volt hajlandó felmenni sem a 2000, sem 2000i. Ezért vettük a 2002t. De felhívtam az AUTODESK Hunagry-t és felhomályosítottak, hogy csak a regisztráló progijukkal van ez a kompatibilítási probléma. Le kell tölteni a honlapjukról a c-dilla legújabb verzióját, ezt kell installálni és utánna az Autocad 2000-nél idősebb bármelyik verziója felmegy Xp alá. De súgtak, nekem olyat is, hogy az is elég, ha az install progi setup.exe-nek kompatilitási módját, visszaállítom win98ra. Tényleg működik acad2000 angollal próbáltam. Azt sajnos most lusta vagyok megkeresni, honnét lehet letölteni a c-dilla új verzióját, de fel kell hívni őket és segítenek.
Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- AliExpress tapasztalatok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest