- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3835 üzenetére
Ha viewporton keresztül lépsz modelltérbe és ott cserélsz UCS-t, akkor csak a viewportban forgatja meg a rajzot a plan parancs után. Erre gondolok. Ha jól sejtem te is erre gondolsz.
Egyébként igen, ez (is) képes megtréfálni az embert.Az UCSFOLLOW nekem hasznos, mert jobb szeretem, ha a szálkereszt párhuzamos a szemeim síkjára.
Az engem is zavar, hogy amíg 1-es a változó értéke, addig rendszeresen kizoomol, bár zoom-->previous megoldja.
@Nisida: Ha jól emlékszem, akkor kb a 2013-as Autocadtől viewportonként lehet szabályozni, hogy milyen fóliák látszódjanak rajta. Tehát ha duplaklikkel belelépsz a nézetablakba és ott nézed a fóliákat (LAYER), akkor jobb oldalon látni fogod, hogy nézetablakonként egyedileg tudod állítgatni a fóliák tulajdonságait. Esetleg érdemes lecsekkolni, hogy nyomtatható-e a fólia, ami nem jelenik meg.
Nyomtatási stílusok rendben vannak?Talán az lenne a legjobb, ha egy kis példát fel tudnál valahova tölteni, mert nem vagyok benne biztos, hogy jól értem a problémát, illetve egyszerűbb lenne ha látnám is.
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3835 üzenetére
Nem én kicsit fapados módszerrel megfogom és elforgatom az adott kivágatott - elrendezés keretet - majd a fogó pontokat hozzá illesztem tárgyraszterrel a papírtérben megrajzolt rajzlap keretéhez. Max utána a modelltérbe belépve eltolom a nézetett és úgy pontosítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest