Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kalman87
üzenetére
Megmondom ősszintén nem sok időm volt rá, de sok mindent megpróbáltam. Az eredmény felemás, egyetlen dolog amit tanácsolni tudok az, hogy nyomtatásnál használd a : Korábbi takartvonalas árnyalási típust.
A régebben belinkelt beállítások közül a megjelenítés és felbontás változtatásával csak a megjelenés szerinti nyomtatásnál van hatása a többire nem.
Ajánlom még megnézni, - bár én is próbáltam de nem jutottam sokkal előbbre - a Látványstílus kezelő beállításait. Ez életemben először néztem meg felfedeztem pár dolgot amin meglepődtem
ennyi előnye volt a próbálkozásnak.Az utolsó tanács , lehet renderelve kéne használni ott lehet minőséget változtatni. A Renderelt nyomtatásnál is jó a minőség.
vzarmo: köszi, hogy így látod. De amúgy nem értem van egy vagon héj program amivel speciális problémák megoldhatóak: revit, Inventor, Detlaiting stb......ezzel az igények szinte teljes palletája lefedhető. Még hajó tervező progi is van , amikor megláttam majdnem lefordultam a székről amikor automatán kilökte a acél lemezek konszignációját egy óceánjáróra.
-
Nisida
aktív tag
válasz
kalman87
üzenetére
Maradjunk abban, hogy hétvégém megnézem neked. Igazából nekem is vannak problémáim, igaz nem 3d-s testek hanem rasteres és vektoros anyagok együttes kinyomtatása kicsit mindig macerás és az eredménnyel csak 75% ban vagyok megelégedve. Ezért már vagy 3 pdf nyomtatott használtam de nem az igazi.
Alapjában, a pdf-s nyomtatás minősége / hibáiban fifti - fifti -ben hibás az Autocad és a nyomtató szoftver. Vannak olyan jelenségek amik az őrületbe kergetnek engem is pl: kitakarás pdf-s nyomtatásának anomáliái, amiket nem tudok konzekvensen megoldani, minden esetben ahogy esik úgy puffan alapon megy. Emellett nem tudom miért csinálja úgy ahogyan csinálja a nyomtatást a rendszer ha egyszer jó egyszer meg nem.
Ezért nekem is kellene valami értelmes megoldás. Ezért hétvégén rászánok egy kis időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Programozás topic
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ennyi előnye volt a próbálkozásnak.