Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz kalman87 #3382 üzenetére

Megmondom ősszintén nem sok időm volt rá, de sok mindent megpróbáltam. Az eredmény felemás, egyetlen dolog amit tanácsolni tudok az, hogy nyomtatásnál használd a : Korábbi takartvonalas árnyalási típust.

A régebben belinkelt beállítások közül a megjelenítés és felbontás változtatásával csak a megjelenés szerinti nyomtatásnál van hatása a többire nem.

Ajánlom még megnézni, - bár én is próbáltam de nem jutottam sokkal előbbre - a Látványstílus kezelő beállításait. Ez életemben először néztem meg felfedeztem pár dolgot amin meglepődtem :) ennyi előnye volt a próbálkozásnak.

Az utolsó tanács , lehet renderelve kéne használni ott lehet minőséget változtatni. A Renderelt nyomtatásnál is jó a minőség.

vzarmo: köszi, hogy így látod. De amúgy nem értem van egy vagon héj program amivel speciális problémák megoldhatóak: revit, Inventor, Detlaiting stb......ezzel az igények szinte teljes palletája lefedhető. Még hajó tervező progi is van , amikor megláttam majdnem lefordultam a székről amikor automatán kilökte a acél lemezek konszignációját egy óceánjáróra.

• Nisida

aktív tag

válasz kalman87 #3382 üzenetére

Maradjunk abban, hogy hétvégém megnézem neked. Igazából nekem is vannak problémáim, igaz nem 3d-s testek hanem rasteres és vektoros anyagok együttes kinyomtatása kicsit mindig macerás és az eredménnyel csak 75% ban vagyok megelégedve. Ezért már vagy 3 pdf nyomtatott használtam de nem az igazi.

Alapjában, a pdf-s nyomtatás minősége / hibáiban fifti - fifti -ben hibás az Autocad és a nyomtató szoftver. Vannak olyan jelenségek amik az őrületbe kergetnek engem is pl: kitakarás pdf-s nyomtatásának anomáliái, amiket nem tudok konzekvensen megoldani, minden esetben ahogy esik úgy puffan alapon megy. Emellett nem tudom miért csinálja úgy ahogyan csinálja a nyomtatást a rendszer ha egyszer jó egyszer meg nem.

Ezért nekem is kellene valami értelmes megoldás. Ezért hétvégén rászánok egy kis időt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés