- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg nem kötözködésből, de neked a hangszóróid a fejed felett vannak?
Ez így milyen hangzás lehet?
Azt tudtad hogy:
"hangfalakat olyan magasságban érdemes elhelyezni, hogy a magas hangszóró nagyjából fülmagasságban legyen"?
De a legtöbb jó fül alatt is, mondom ALATT.
Nem, inkább a gépházat teszi a monitor mellé oda ahová az a hangszóró való.
Aztán még nekem mondják, hogy a földre rakott gépház rossz mert porszívó lesz belőle.. miért ez így jobb?(azóta sem poros a belseje)
Igaz nem porszívó így, de legalább a hang valahová mögéd szól.
Nekem valaki írja le azt, hogy EZ ÍGY JÓ.
-De nincs helyem.
De van helyed, tüntesd el onnan azt gépházat.
Arra a rettenetes kábeldzsungelre meg már nem is írok semmit.
A hangfal amúgy jó választás nekem is Edifi van.
Ezek voltak: R2750DB, R2850DB.
Ezek vannak: R1280DB, S3000 Pro, WH950NB. -
-
-igu-
addikt
Ugyanilyen Jazz cuccot vettem ugyanabban az evben. Hogy mikor kopott ki mellolem, arra mar nem emlekszem. Abban az idoben azt hasznaltam mindenre, PC-n ment a jatek/zene/filmezes.
Mostanra magam is megerkeztem - a PC melle egy kis manufaktura fulhallgatojat hasznalom jatekra es zenet hallgatni, a filmes cucc meg Anthem+Wharfedale a nappaliban. PC-hez mar nem hasznalok hangfalakat egyaltalan. Helyem is keves a monitorkent hasznalt 42"-os TV mellett, raadasul az asszony home office-ban dolgozik, csak zavarnam vele, minthogy az en jatszos sarkom az o irodajaban van - bar nezhetjuk ugy is , hogy az irodanak kialakitott sarok az en jatszos szobamban van. -
lowzor
veterán
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Én az Adam T8V-vel vagyok ugyanígy, hogy megérkeztem, ennél jobb hangzást már nem keresek.
-
Így van.
Annak idején amikor tévét cseréltem megrettentem a hangjától. Akciós Samsung 5.1 rendszer volt, kicsi pénzért. Időközben megmentettem egy régebbi H-K AVR rendszert az újra feldolgozástól. Az erősítőt nem használtam, nem volt rajta HDMI bemenet. Viszont a kis H-K szatellitek rápattantak A Samsung hangszórókábelek végére. És új világ nyílt meg a hangzásban. Maga az erősítő az árához képest kifejezetten jól szólt. Azok a kis műanyag dobozos izék csak a közép hangokkal boldogultak.
Utóbb megtudtam, hogy a Samsung szériahibás volt, Egy csatlakozó kontakt hibás lesz. Nem érzékeli az erősítő hűtését, ezért vész leállítja a az erősítőt. Gondolkoztam javítom, de a hang minőségének javulása után, még jobbra vágytam.
Megérkezett egy Denon AVR-X1700H. Mivel zenét is hallgattam rajta, a front szatelliteket váltotta egy meglévő hangfalpár. Már sztereó módban is megjelentek a mély hangok. Ezután a center hangszóró mérete ugrott meg. Majd az első hangfalak átugrottak hátsónak. Előre került egy új hangfalpár. A kalibrálásból kiderült, A mostani hátsók sem rosszak. Az új front hangszórók csak a mély tartományban tudják felülmúlni a régieket.
Itt megálltam. Ennél jobb hangzást már nem keresek.
A szomszédok már ennek sem örülnek. Gondolom. -
lowzor
veterán
Nem csoda, hogy a Jazz pici egyutas szatellitjei után előrelépés az Edifier.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Edifier R1600T III és Edifier R980T 2.0 Aktív hangfalakPár nappal ezelőtt a hangfalaim felől sercegést hallottam este....
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest