- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
Charley76 #43045 üzenetére
3. éve használom a külső védelemhez/ápoláshoz a [link] wax és [link] polimer párost! A wax trutyit géppel is fel lehet kenni, de kézzel sem csuklógyilkos tevékenység. A polimert pedig szigorúan szivaccsal érdemes felvinni! Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és tényleg hosszútávú védelmet kap a járgány! A két termék "ötvözött" használatára egy hölgy beszélt rá, aki (mint kiderült) sok éve (évtizede?) dolgozik/ügyködik Sonax termékekkel! Ezúton is köszönet Neki a szakszerű felvilágosításért/tanácsért! (szakmai tanácsért a linkelt üzletben fordulhattok hozzá!
)
Az első felhasználásom eredménye alapján több barátomnak és munkatársamnak ajánlhattam a termékeket, illetve gyorsan elfogyott az első csomag, mert szívesen adtam haveroknak kipróbálásra. Azóta ők is ezt a terméket és párosítást használják!
Kissé reklámszagúnak tűnhet a szövegem, de nem annak szántam! Jó szívvel ajánlom minden gépjárművét szerető/gondviselő autótulajdonosnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest