Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomi1985
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak szemlélődő voltam, próbáltam majdnem az elejétől végig olvasni a fórumot.
A jövőben szeretnék aktív tagja lenni a fórumnak.
Kb fél éve kezdtem el szabadidőmben autókozmetikával foglalkozni.
Gyerekkorom óta hobbim az autók,azok takarítása, ápolása.
Lentebb látjátok az egyik kocsim képeit. Igen, Renault fan vagyok...
A tetején sajnos a madár ürülék okozta égést nem lehetett kiszedni,
de azon kívül egyébként közel hibátlan. Kisebb felverődések kivételével, amiket javítottam a fényezése gyári rozsda és rohadásmentes. Jah és 20 éves múlt júniusban . A kozmetikához csak CG cuccokat használok, a hozzá tartozó HEXlogic, és Microfiber padekkel, illetve RUPES LHR-15 Mark II-t és az AutoTriz nano polírozó készletét. Ez évi tervben van egy kisebb da polírozó vásárlása. A fényezés kapott egy 4 lépcsős polírt, majd azt követően JetSeal bevonatot, majd azután Carnauba keményviasz fedőréteget. 2 teljes napom ment rá (reggel 7-től este majdnem 10-ig), de szerintem megérte...
Ha van észrevétel, vélemény, vagy építő jellegű kritika azt szívesen veszem.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
ttomi1985
csendes tag
válasz tibbike01 #36907 üzenetére
Köszönöm. A műanyagok ápolásához a saját autómon Natural Shine-t szoktam használni, mert nem szeretem a csillogó műanyagot. Aki viszont igen, annak VRP-vel szoktam átkenni az elemeket. Ha pedig ki van szívva a műanyag, akkor Owatrol polytrol-t.
Egyébként Borsod megyében lakok Miskolcon. -
ttomi1985
csendes tag
válasz RP1980 #36908 üzenetére
Ő is szép volt. Mindig is tetszett ez a zöld szín. Nálam 6 éve van már GREta. Szerencsére minden benne van ami szükséges, bele értve a klímát is. Most van benne 242000 km. Az előző tulaja szinte csak hétvégén hozta ki, illetve ha a céges autója nem volt jó. Talán ezért is van az, hogy most nyáron cseréltem benne a gyári lengővillákat és stabpálcákat is. Sokan fikázzák, engem nem nagyon érdekel. Sose felejtem el a volt tulajának a mondatát, amikor oda adta a kulcsot. " Tamás kérem vigyázzon rá, ennek a kocsinak lelke van..."
Egyébként teljesen gyári. Az alufelni és a sötétítés amit pluszba kapott, azon kívül semmit nem tuningoltam rajta.Nem sok van már belőle ilyen állapotban, törekszem a megóvására. A belseje is hasonló, de annak a tisztítására a többi kocsi mellett nem volt időm
Igaz az asszony azt mondta adjam el, mert nem tartunk autóparkot, de nincs szívem... -
ttomi1985
csendes tag
válasz Kereplő #36920 üzenetére
Szia! Igen, van 1-2 átfedés. Pl a Quick detailert használom a gyurmázáshoz. A leírásában említik is azt, hogy gyurmához is használatos és hogy mosás után gyorsrészletezőként is jó. Ezért is vettem az 1,89 literes kiszereléssel, így nem kell két különbözö terméket tartani. Tudom hogy nem olcsó cuccok és hogy jó a marketing is, de eddig egy termékükben se csalódtam.
-
ttomi1985
csendes tag
Igen használtam, használom. Igazából nem büdös szerintem, mert ahogy rá is van írva Newcar smell, vagyis új autó illat. Ténylegesen olyan illata lesz a kocsinak, vagyis műanyag szaga, mint amikor frissen megveszed az új autód és még a ragasztó anyagoknak és a műanyagoknak kipárolgása van. Ez az eladás előtt jön jól, amikor azt tudod mondani, hogy "szagolj bele, még új autó illata van"
-
ttomi1985
csendes tag
válasz RP1980 #36940 üzenetére
Hát most mit mondjak. Tényleg enyhén stripper club illat. Enyhe női parfüm beütéssel. Egyik barátom nagyon csipázza, mert ha ezzel befúj az ember, akkor az asszony nem veszi észre ha más csaj is ült a kocsiban...
Én nekem tetszik. De ha biztosra akarsz menni, akkor a gyümölcs illatokat próbáld. Azoknak tényleg gyümölcs illata van, vagy a vaníliát, stb. A legjobb és persze a legdrágább a zöld almás illat, viszont az ténylegesen szagsemlegesítő. Én kutyás kocsiban teszteltem. A csomagtérben szállították az ebeket, két francia bulldogot és hát történt egy-két baleset is. Számomra hányinger keltő volt a szaga. A szőrtelenítést és vegyszeres tisztítást követően is ázott kutya szaga volt, ezzel kétszer fújtam be és teljesen eltűnt a szag.
Mellékesen a black frost is jó, az a régi zöld Denim arcszeszre emlékeztet engem. Ami eddig nagyon nem jött be, az a Strawberry Margarhita. Mondjuk az asszonynak viszont nagyon. Eszméletlen gejl illata van, már az illatától kirohad a fogam...[ Szerkesztve ]
-
ttomi1985
csendes tag
Ha valaki CG termékeket akar vásárolni, az most tegye meg, 20% van ma este 23:59-ig mindenre. A kód HELLOWEEN. 30000 Ft felett a szállítás ingyenes, ami nem igaz, mert 790 Ft kb az utánvét díja.
Én is most fogok rendelni. Ha valakinek kell valami szóljon, Miskolcon át tudom adni. -
ttomi1985
csendes tag
válasz Kereplő #36947 üzenetére
Általában 2 vagy 3 munkanap alatt megérkezik. Nem olcsó, de nálam még nem volt olyan, hogy valamelyik cuccukban csalódtam volna. Mondjuk a foam cannon-t nem innen vettem meg, mert 40k eléggé húzós érte, inkább Aliexpress lett belőle. Onnan csak 8k volt és maximálisan meg vagyok elégedve vele.
-
ttomi1985
csendes tag
válasz RP1980 #36949 üzenetére
En a honeydew snowfoam-ot használom. Azzal meg vagyok elégedve. Nagyon jol lejönnek a bogarak. De a fő szempont a habágyú volt. Ahhoz az eddigi legjobb. 20% kedvezménnyel 8000 körül van 1,89 liter. A hígítási arány pedig 1:4000. Szerintem jelenleg az egyik legjobb és ezt jó pár detailer is osztja. De biztos van 1000 másik, ami hasonlóan jó, csak eddig nem találkoztam vele. Egyébként polírozás előtt a Sonax samponját szoktam használni.
-
-
ttomi1985
csendes tag
válasz tandrej #36960 üzenetére
Nekem anno szikévek vágták végig a bal oldali ajtókat fémig. Én is vettem gyári javító festéket, egy tűnek a hegyével behúztak a festéket, a gyári lakk ecsetével pedig behúztam. 2 nap múlva csiszoltam vissza bélyeggel (2000, 3000) utána pedig polír. Nem lett százas, mert sajna a metál javítófesték, mégha gyári is volt, minimálisan sötétebb volt, részben valószínűleg azért, mert 10 éves volt már a fényezés, a nap kiszívta, a metál csak szórva ugyanaz, stb stb. De jobb lesz a mostaninál az biztos
-
ttomi1985
csendes tag
Sziasztok! Csak szólok, hogy a Chemicalguys Hungarinál mindenre 30% kedvezmény van, ha a kuponkódhoz beírod hogy BLACK. Én már tegnap bevásároltam
Annyi biztos, hogy egy éven belül ez a legnagyobb leárazás és Péntektől Vasárnapig tart.[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]