- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
JHONNY 79 #39144 üzenetére
Igen persze nagyon jó dolog hogy ilyen szépen tisztára megcsinálod, engem tényleg csak az keserít el hogyha jön egy esős idő akkor oda a belefeccölt munkának. De annyiból tényleg nagyon jó hogy a téli időszak alatt a só ami berágta magát mindenhova, azt így szépen ki tudod takarítani és a rozsdásodásra hajlamos alkatrészek korrózióját így lecsökkentsed.
1:100-ba szoktam hígítani, szépen letakarítja a szélvédőről a sok retket. Ha megnyomod a flakon alsó részét annyira hogy a felső kis rész megteljen, az pont 2.5L ioncserélt vízhez adagolandó. Volt hogy egy picivel többet adtam hozzá, de a gyári előírást tartottam be mindig. Amikor többet adtam hozzá, akkor nem vettem észre hogy jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest