- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
fekeandras #867 üzenetére
jo lenne
csak sima gt allando 4wd+zarhato diffizarral... a gt-r a kovetkezo szeriaban volt es 240 lovas volt gyarilag
(nekem meg BFes van)
a kovetkezo szeriaban volt mar gtx meg gtr elnevezes(a gyengebb verzio volt az x ha jol tudom)... -
_ocsisajt
őstag
válasz
fekeandras #860 üzenetére
mondjuk az ódi eleg gaz, hogy nem jott le
Felraknam szivesen az kis csopp(ezekhez kepest) Mazdamat
mit produkalna
Eddig ahol kellett szepen megindult az allando osszel, gondolkodas nelkul... semmi elektronika meg ilyen himbilimbik
mechanikus osszkerek FTW! (meg a kapcsolhato diffizar)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Rifleman10 #853 üzenetére
koszi szepen!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Rifleman10 #840 üzenetére
Nagyon szepen koszonom! de ez sajnos tul draga a penztarcamnak... illetve meg tudnam venni, de a prioritasi listan nem szerepel elokelo helyen az audio... csak legyen... en ilyen 11-12 K kornyeken megallnek, ha nem gond! de koszi meg1X!
szerk: ha egyedul vagyok, akkor inkabb a tusszogeset hallgatnam(turbo+bov) az autonak, ha viszont tobben vagyunk(hosszu utra), akkormeg ugyis hatterben menne valami zene, ahhoz meg gondolom nem kell elszallni
-
_ocsisajt
őstag
skacok! keresek olyan fejegyseget ami fogad 8 gigas pendriveot(parnal olvastam, hogy csak 2 gigasig tamogatja)! lehetoleg a legolcsobbat, mert nincs erositom, csak a hangszorok... a lenyeg, hogyha huzosabb utra megyek, akkor "zorogjon" valami... jah es a lenyeg: leveheto elolapos legyen, ezert a paraszt ne torje be az ablakot -.-
tippeket elfogadnek, vagy esetleg konkret ajanlat, hirdetest stb
-
_ocsisajt
őstag
Nem, az Marunoe (epp vele is levelezek hatha tud) volt
Most egy 4wds v6os Galantja van
Gondolom VW golf lesz a vr6 fansagodbol itelve...najszos lesz, bar elindulni vele nem lesz egyszeru a front miatt
(hejjj en is tanulgatok indulni az osszkerekkel izombol, de legalabb nincs kaparas)
btw nekem nem óóudi turbom van... Nissan sx200-on hasznalatos garrett 2560r vanik
(moncca a BOVom eleg nokedli, mert csak a kabinban hallani a tusszentest, no nembaj igy nem olyan "vagi") .) -
_ocsisajt
őstag
elore dolgozok
gyarilag ugye 140 paci... most 200 felett van (nem lett meg merve) szakik szerint olyan kb. 230 pacig birja a gyari hajtokarok, dugok(ez mar custom) fek, kuplung(ez mar viszont most kezd necc lenni) Ecu custom, Intercooler nagyra cserelve, gatlok, rugok felujitva, kikemenyitve Karaszynal stb... de szeretnem a turbot majd egyszer kihasznalni
(Garrett honlapja szerint 330 pac bar ez mar eleg extrem toltonyamas lenne... boven eleg lenne 280 korul az egy tonnahoz meg a full-time osszkerekhez nem lenne rossz
a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto)
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Keresnek az automhoz toronymerevitot, nagyobb csiga van a gyarinal, meg ez-az amaz
es igy jobban "gyuri" a kasznit ugye a megnovkedett nyomatek
Szet kerestem a 'zagyamat, neztem ebayen(nagyon lolok, annyiert? optika tuti
) ha tudnatok segiteni azt nagyon megkoszonnem
nagyon nehez az enyemhez ilyet talalni... nekem az is jo lenne, ha tudnek csinaltatni, de nehany mester eleg horror arakat ker a tortenetert
szoval amit keresek: elso-hatso toronymerevito
kocsi: 89es Mazda 323(BF) 1.6T 4WDkoszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Képregény topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest