Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Audrey88
csendes tag
Itt volt a barátom csütörtök este 10-től, ma reggel fél 10-ig. Már vagy 2 hete nem láttuk egymást, ezért igyekeztem minden percet Vele eltölteni (ezért nem írtam egy ideje). Most újabb 3 hét vár ránk egymás nélkül. Nehéz lesz, de nem tudunk mit csinálni, és szeretném, ha jól sikerülne az érettségije. Már most is annyira hiányzik, pedig nemrég ment el

Pénteken szinte egész nap matekoztattam Tomit (érettségi feladatgyűjteményes feladatokat, meg a tavalyi érettségit csináltattam meg Vele). Szerintem egész jól ment neki, igaz még van mit gyakorolnia, de menni fog.
Este még volt egy kis energiánk és megnéztünk egy filmet (Anyád lehetnék). Notim megfordítottuk, így az ágyamból tudtunk nézni. Szerintem nem egy nagyszám film, de 1x meg lehet nézni.
Amúgy kicsit kiborultam még reggel, mikor megtudtam, hogy jól felültetett minket valaki… Azt nem mondtam még, hogy szobafelújítás előtt állunk, de ehhez az kell, hogy kiürüljön a 2 szobánk, ezért adtam fel egy hete pár helyre apróhirdetést a bútorainkra. Rögtön másnap telefonált is egy csávó, hogy neki kellene minden, és pénteken eljön megnézi és majd el is vinné. Megadta a telefonszámát, mondta, hogy csütörtökön majd telefonáljunk rá, hogy akkor mikor jöhet. Apukám fel is hívta csütörtök este, és a csávó letagadta magát… Hogy ő nem is telefonált nekünk, nem tudja, miről van szó… Még ilyet basszus… Akkor legalább mondaná azt, hogy MÁR nem aktuális, mert talált másol bútorokat, de hogy letagadja magát. Mind1, link emberek mindig is voltak és lesznek is, ez ellen nem lehet mit tenni. Csak azt nem tudom, hogy ez nekik mire jó.
Szerencsére azóta telefonált még valaki, aki szintén beígért, hogy kedden eljön. Hát, nagyon kíváncsi leszek, minden esetre nem élem bele magam.
Hamarosan le kellene szedni a tapétát is a falakról, de addig nem nagyon tudom, ameddig ott van az a sok bútor. Szép narancssárgára lesznek festve a falak, parti bükk parketta lesz rajta egy kis szőnyeggel (120x170), kapok egy új ágyat (kanapét, amin kényelmesen elférünk a barátommal) meg kis szekrényeket (egy tárolót meg egy éjjeliszekrényt), no meg lesz 1-2 polcom is, függöny stb. Úgy terveztem, hogy narancssárga+piros lesz az uralkodó szín, remélem szép lesz. Csak már tartanánk ott. Kedden majd kiderül, mikor kezdhetünk neki.Szombaton voltunk a Westendben mozizni. Az utca királyai c. filmet néztük meg, szerintem nagyon jó volt (Hugh Laurie ismét hozta a formáját, akárcsak a Doktor House-ban). Olyan mély nyomot hagyott bennem, nem tudom, hogy miért...
Találkoztunk a Tomi CS-s haverjával is. Én még soha nem láttam őt csak képről, meg néha szokott róla mesélni a párom. Épp fagyizott, ilyet szól nekünk: "kértek?" és odatolta...
Mondom köszi szépen, de most kihagynám.
Jó későn értünk haza, kb. olyan 10 felé, de nem baj, nem volt hideg és jól éreztük magunkat együtt.Holnap ismét beindul egy újabb hét, de már nincs sok hátra (nekünk május 9-én van az utolsó tanítási nap). Persze várom is meg nem is. Várom, mert nem kell suliba járni, de hamarosan beindul a vizsgaidőszak, emiatt meg nem.
Szerencsére kevés olyan tantárgyam van most, amire sokat kell tanulni, a többi az csoportos munka lesz és prezentációkat kell csinálni. Ja, meg beszédművelésre fel kell olvasni egy szöveget (aztán CD-re kiírni) és 2 oldalon keresztül elemezni, hogy mi volt benne rossz (szupraszegmentális eszközök szerint például: hangsúlyozás, beszéddallam, szünet, tempó, ritmus, hangszínezet, hangerő stb.). Remélem sikerülni fog az összes vizsgám és nem kell újra felvennem egyiket sem. Főleg a beszédművelést és az írásművelést… Valahogy ezeket nem szeretem annyira.Na, megyek. Pakolászok még egy kicsit, mert minden szanaszét van az asztalomon és már alig férek el. Utána meg folytatom a könyvet, amit elkezdtem olvasni (Wass Albert: Eliza és a ház, amit Jacob épített).
További kellemes napot kívánok mindenkinek!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Pixel 7a Dobozában
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondom köszi szépen, de most kihagynám.