Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egyáltalában nem lehetetlen, én boba6 -nál voltam bent múlthéten Szegeden az x86 -ban billentyűzetet venni és láttam hogy kint vannak neki azok a Foxconn mATX házikók amiket nézegettem korábban Atom -hoz. A lényeg hogy miniITX -re terelődött a téma és mondta hogy van egy ház amit tud hozatni táppal együtt 15k körül, csak nagyon ritkán lehet beszerezni. Többet nem kérdeztem mert most nem aktuális, de esetleg ha másnak felcsigáztam az érdeklődését, írjon neki (de aztán beszámolni milyen is az a ház).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Overwatch 2
- Óvodások homokozója
- EAFC 26
- Házimozi belépő szinten
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9-7900X
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest