Új hozzászólás Aktív témák

• tassika

csendes tag

Hello!

Néma olvasója vagyok a fórumnak, talán kétszer ha hozzászóltam. Nos shabbarulez linkje alapján, ambipur kérdését érintve, tud full HD videókat lejátszani az Intel DN2800MT, van hardveres segítség 3. 4. oldalon van róla szó. De gondolom ambipur kérdése inkább arra irányult, hogy a HDMI-n ki is tudja-e küldeni full HD felbontásban, vagy csak sima HD-ban. A tesztből nem derült ki, vagy én siklottam át rajta. Ha kitudja küldeni full HD-ban, akkor + pont.

Engem nagyon felpiszkált ez a lap. Nekem is GSEJT-em van, és biztos le fogom cserélni erre a lapra. Kicsit várok hátha lesz még olcsóbb is. Alapvetően a GSEJT is elég lenne, de amióta megvan, a másik PC-m csak akkor kapcsolom be, ha RAW-ból kell a fotókat "előhívni".
    Gyakorlatilag erről netezek, office stb., persze fájlmegosztás, FTP, torrent, ja és a router-elést is ő végzi. Ezért nagyon örülök, hogy a DN2800MT már 4GB ram-ot tud kezelni. Nekem hamar elfogy a mostani 2GB ram, mert a Chrom-ban 15-20 oldal megvan nyitva.
    A másik plusz pont a hardveres videó gyorsítás. Most a Chrom-ban a FlashBlock-ot használom, így jól használható a GSEJT böngészésre, mert ugye a flash azért elég jól megfogja a N270-est. :-) A hardveres videó gyorsítás sokat lendítene a böngészésen, legalább is gondolom, hogy a flash-nek is besegítene.

Tehát lesz egy GSEJT lapom eladó, 2GB ram-mal. ;-)
    Ha valaki venne egy DN2800MT akkor ne tartsa magában, és írjon róla bátran! :-)
    Én már régóta vártam egy ilyen lapra.

Új hozzászólás Aktív témák