- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
Laca 012
üzenetére
2GB ram van, a rendszer meg a másfél teráson csücsül -- ha szólóban csak az van benne, akkor is fagy. Nem kikapcsoláskor, hanem ötletszerűen. Másik USB portról is, másik HUBbal is, HUB (meg váltó) nélkül is, direktbe kötve (két gépem van, és egy Gembird Manual Data Switch nevű cuccal oldottam meg a váltást, mivel nem vagyok én Kitaro, hogy emeletes billentyűzeten orgonáljak, a monitornak amúgyis több bemenete van).
Amikor előjött a fagyogatás, akkor hardver nem változott, sőt elvileg szoftver se, hacsak valami updater nem lopott észrevétlen valamiből frissebb verziót a gépemre.
Közben rátaláltam: az Atom330 az Intel specifikációja szerint VID Voltage Range = 0.9V-1.1625V tartományban szeret menni, ez az érték jól belefér a tartományba.
Energiatakarékossági kikapcsolgatókák ki vannak kapcsolgatva -- először én is arra tippeltem, hogy próbál megaludni és nem sikerül neki valamiért, mivel először reggelre virradóan tapasztaltam a lehalást...
No mindegy, lehet valami hardverbajság, megfáradt valami alkatrész vagy efféle... alig több két évesnél a lap, még igazán bírhatott volna legalább úgy mégegyszer ennyit
Amúgy a 330-as atomhoz képest érezhetően jobb az 525-ös? Vele szerelt lapot lehet kapni huszon párezerért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a 330-as atomhoz képest érezhetően jobb az 525-ös? Vele szerelt lapot lehet kapni huszon párezerért...