- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
Laca 012
üzenetére
2GB ram van, a rendszer meg a másfél teráson csücsül -- ha szólóban csak az van benne, akkor is fagy. Nem kikapcsoláskor, hanem ötletszerűen. Másik USB portról is, másik HUBbal is, HUB (meg váltó) nélkül is, direktbe kötve (két gépem van, és egy Gembird Manual Data Switch nevű cuccal oldottam meg a váltást, mivel nem vagyok én Kitaro, hogy emeletes billentyűzeten orgonáljak, a monitornak amúgyis több bemenete van).
Amikor előjött a fagyogatás, akkor hardver nem változott, sőt elvileg szoftver se, hacsak valami updater nem lopott észrevétlen valamiből frissebb verziót a gépemre.
Közben rátaláltam: az Atom330 az Intel specifikációja szerint VID Voltage Range = 0.9V-1.1625V tartományban szeret menni, ez az érték jól belefér a tartományba.
Energiatakarékossági kikapcsolgatókák ki vannak kapcsolgatva -- először én is arra tippeltem, hogy próbál megaludni és nem sikerül neki valamiért, mivel először reggelre virradóan tapasztaltam a lehalást...
No mindegy, lehet valami hardverbajság, megfáradt valami alkatrész vagy efféle... alig több két évesnél a lap, még igazán bírhatott volna legalább úgy mégegyszer ennyit
Amúgy a 330-as atomhoz képest érezhetően jobb az 525-ös? Vele szerelt lapot lehet kapni huszon párezerért...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a 330-as atomhoz képest érezhetően jobb az 525-ös? Vele szerelt lapot lehet kapni huszon párezerért...