Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
tassika
üzenetére
Esetleges alternatíva a D-Link DGS-1005D amit Vargalex egy másik fórumban linkelt..

Ugyan a D-link kb. 2500Ft-al drágább, és a TP-Link-ről én sem hallottam panaszt, ráadásul a D-Link 2év garijával szemben TP-Linkre 5év garit adnak..
De hát kinek a pap, kinek a papné.. Azon sem lepődnék meg egyébként, ha a kettőnek egyforma belseje, vagy legalább chipset-e lenne!
A cégnél használunk mi is egy TP-Link TL-R460 routert, de én mondjuk nagyon kiváncsian várom, hogy kibírja-e az 5évet.
Eddig nagyon kevés routerről hallottam ami 2-3évnél tovább húzta. Vagy a táp döglött meg (pl. Asus WL500gP) , de a linksys régebbi szériás routereit is azért dobáltam ki, mert 2év után már úgy melegedtek, hogy ventillátoros hűtés nélkül kifagytak és eldobálták a kapcsolatokat, aztán csak a reset vagy a "táp ki-be" segített. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig nagyon kevés routerről hallottam ami 2-3évnél tovább húzta. Vagy a táp döglött meg (pl. Asus WL500gP) , de a linksys régebbi szériás routereit is azért dobáltam ki, mert 2év után már úgy melegedtek, hogy ventillátoros hűtés nélkül kifagytak és eldobálták a kapcsolatokat, aztán csak a reset vagy a "táp ki-be" segített.