- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Hát nem tudom, hogy mennyire hiány. Héten raktam össze egyet, rendeltem magamnak is. Ma pedig megtetszett még másnak, ha jól láttam lett még rendelve.Aztán lehet, hogy nem lesz belőle, mert hiánycikk, nem tudom. Nem néztem a nagykert. Most sajna le kell lépnem, de holnap itthon leszek és nagyon szívesen csinálok mindenféle teszteket.Ha valakinek egyedi igénye van, nem éri be WinRar benchmarkkal, akkor tessék írni és megcsinálom ( ha tudom ). Most annyit azért hozzátennék, az első hsz-emhez,miszerint megy vele a HD. Valószínüleg azért vitte olyan szépen, mert a boltban a TFT csak 1024×768at tudott. Sajnos itthon nem olyan fényes a helyzet. Transformers kicsit izé...akadozós .A kép minőségével semmi probléma nincs. Ez elmondható a driverekre is, amit adnak. De majd holnap telepítem az EMU karit, akkor a hanggal már nem kell a procinak szenvedni.
Ja, ment lefelé az ára : 12600 pénz volt azthiszem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest