- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Hát nem tudom, hogy mennyire hiány. Héten raktam össze egyet, rendeltem magamnak is. Ma pedig megtetszett még másnak, ha jól láttam lett még rendelve.Aztán lehet, hogy nem lesz belőle, mert hiánycikk, nem tudom. Nem néztem a nagykert. Most sajna le kell lépnem, de holnap itthon leszek és nagyon szívesen csinálok mindenféle teszteket.Ha valakinek egyedi igénye van, nem éri be WinRar benchmarkkal, akkor tessék írni és megcsinálom ( ha tudom ). Most annyit azért hozzátennék, az első hsz-emhez,miszerint megy vele a HD. Valószínüleg azért vitte olyan szépen, mert a boltban a TFT csak 1024×768at tudott. Sajnos itthon nem olyan fényes a helyzet. Transformers kicsit izé...akadozós .A kép minőségével semmi probléma nincs. Ez elmondható a driverekre is, amit adnak. De majd holnap telepítem az EMU karit, akkor a hanggal már nem kell a procinak szenvedni.
Ja, ment lefelé az ára : 12600 pénz volt azthiszem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gmail
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 32MR50C-B Monitor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs