- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #7050 üzenetére
Na most idekeveredtem picit, akkor mesélek.
Ugye hát vasárnap este úgy volt találkozunk. Hívott, elmentem hozzá. Leültünk beszélgetni, de igazából, csak néztük egymást.Aztán ölembe ült, néztük ahogy esik az eső.
Sokáig kézilabdázott, most oszlott fel a csapata, és most volt a záró kis összejövetel. Mondom neki ebből ne maradj ki miattam. Elkísértem oda. Elköszöntünk egymástól.
Elindultam alig haladtam el 2-3 házat, hallom nyílik a kapu és utánam szól. Na itt kezdődött igazából az egész. Képzeljetek el 15 toppos kézilabdás csajt... Kijöttek egyből megörültek nekem, volt nagy sikítozás. Edzőbá kijött, hogy lányok halkabban, odajött bemutatkoztam neki. Hát kideült ő is Péter. Egyből szimpatikus lettem neki, és azt mondta menjek már be. Hát ilyen lehetőséget nem illik kihagyni így 15 toppos csajjal mint egyedüli férfi képviselő buliztam egy hattalmasat. Táncoltam mindenkivel, nagyon jó volt. Aztán telt az idő, egyszer megszólalt valami nagyon szép Máté Péter szám. (vajh miért pont Péter? ). Flórácskára ránéztem, odejött hozzám átölelt, és nekiállt zokogni...Ez nagyon nem jellemző rá. Bevallom férfiasan, én is elpityeredtem kicsit, az elmúlt 1 hónap nagyon megviselt. Aztán újra elcsattant egy csók. Talán szebb mint valaha. Legalábbis az idő megállt.
És akkor éreztem, talán lesz még folytatás. Hazakísértem 3órakkor. Elindultam haza, mikor szakadni kezdett az eső. Valahogy nem is siettem, élveztem minden cseppet. Hazaérek, csörög a telefonom, ő hívott és kérdezte hazaértem e épségben. Mondom igen, és hogy álmodjon szépeket. Mosolyogva feküdtem le, szerintem ő is.Aztán jött a másnap. Reggel felkelek, meglát anyu nekiáll kiabálni, hol az isten faxába jártam, nem volt ougyanis olyan porcikám ami ne lett volna alkoholos filcel összefirkálva. Hasam, fejem, karom... Hálistennek a ruhára nem került. Szivecskék mindenhol. A keletkezésükre nem emlékszek...
Hétfő eltelt annyival, hogy délelőtt szunyókáltam, délután motoroztam egyet, kis pecával kiegészítve.
Ma folyosón jött nem szóltunk semmit, 1-1 mosoly, de elég is volt ennyi. Szerintem ezen a héten ez lesz, és hétvégén talán megbeszélhetjük hogy akkor mi legyen. Valószínűleg nem bírjuk egymás nélkül. Én a bociszemei nélkül, ő meg a hülye ökör idióta buta nagy szívem nélkül.Hát kb. ennyi a történés, ha lesz érdemi folytatás, azt közölni fogom.
Zk:Amiről lemaradtál azt most leírtam.