Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz lsc #24878 üzenetére

    Felfogásbeli problémákat látok, ezért nem érted. :R Soha, egyetlen szóval nem állítottam, hogy rossz lenne a 3870 (ezután sem fogom), az AMD-t nem dicsértem, csak elfogadhatónak ítéltem, a 8800GT meg nem csupán 10%-kal jobb, ez a tapasztalat. Persze én is tudnék olyan tesztet csinálni, de ezt már rég megírtam, hogy csak tesztprogramok és beállítások megválogatásának függvénye, viszont az általam használt beállításokkal (no meg programokkal) a 8800GT előnye inkább 15%. Ugyanannyi, vagy kevesebb pénzért.
    Az elolvasott 1-2 teszttel az ember kitörölheti a seggét, vagy persze még azt sem, mert a monitorral körülményes lenne. :DDD Vannak ex-3870 tulajok G92 topicban, és azért nem bizonygatják a 3870 ár/érték előnyét, mert 8800GT-t már a 3870 ára alatt lehet kapni. Attól meg, hogy valakinek ezt ajánlom, ha teljesítményt akar (nyilván ezért gondolkodik CF-ben v. X2-ben), nem bizonygatok semmit, csak segíteni akarok neki is. Nem kötelező megfogadni a tanácsomat. :R Én tapasztalatból mondom, hogy inkább legyen egy mindenben jól teljesítő VGA-m, mint egy csak néhány játékban gyors, amely ráadásul még ott sem éri meg a dupla árat, mert nem annyival nagyobb a teljesítménye.
    X2-esbe sem ugrottam be, mert CF-öm volt, épp azért, mert tucatnyi tesztben kihozták, milyen király, amit viszont a gyakorlat egyszer sem igazolt. Ez "worldwide" átb.szás, aminek bedőltem, de ezt már beismertem. Aztán a CF tulajok bagóért igyekeznek megszabadulni a 2. karijuktól (vagy mindkettőtől), azért olyan olcsók a használt 38xx-ek.
    Nem én rombolom magam azzal, hogy, mondjuk úgy, nem egészen pontosan emléxel mindarra, amit többször is leírtam.
    Kelvint nem kell megtámogatnod, mert elég boonkaw nagy feje van anélkül is. Kiválaszt egy grafikont, aztán hozsannázza, amiről pedig már Bundi is leszokott. Soha nem küldött még be egyetlen saját tesztet sem. ;] A stílus maga az ... - majdnem rosszat írtam. ;)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés