Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurek
csendes tag
Megnéztem a linken lévő fényképeket, az alapján a kártya 1,5. voltos, de a User Manuálban 3,3 voltot írnak....
Nekem igazából a HDMI kimenet miatt kellene egy AGP-s kártya, de nagyon kevés a választék. -
Gyurek
csendes tag
Tápcsatit ráraktam, köszi a linkeket.
Beleolvastam a belinkelt oldalra, azt írják, hogy a gyártók sokszor nem tartják be a szabályokat és pl. egy 3,3 voltok igénylő kártya belemegy a 1,5 voltot adó alaplap slotjába.
Az az érdekes, hogy először működött jól, kb. egy órát vacakoltam vele állítgattam,
próbálgattam ment rendesen. Aztán el kellett mennem, kikapcsoltam a gépet. kb. 2 óra múlva amikor hazajöttem bekapcsoltam volna a gépet, de csak azt hajtogatta, hogy: "cpu check failed" és nem csinált mást. A régi kártyával teljesen jó. Mindenesetre visszaviszem gariba, (két napja vettem) csak nem akartam teljesen hülyét csinálni magamból........
A másik gép most hirtelen nem jön össze.... -
Gyurek
csendes tag
válasz
tzsolesz #8747 üzenetére
Csináltam gy BIOS alapbeállítást, továbbra sem indul, de a régi kártyával megy.
Kínomban átolvastam mégegyszer az alaplap (ASUS P4C800-E) kézikönyvét, azt írja az apró betűs részen hogy csak 0,8-1,5V feszültségű kártyákat támogat, ez meg ha jól látom 3,3V-os, de akkor miért működött, az első próbálkozásra?
Cinikus megjegyzéseket nem kérek így is van bajom -
Gyurek
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek rossz tapasztalata az Asus AH4650/DI/1GD2 AGP kártyával?
Vettem egy ilyet, telepítés után jól működött, egy órát próbálgattam, állítgattam, jó volt.
Majd kb 2óra kikapcsolás után nem indul a gép vele, akármit csináltam! A gép azt mondja, hogy a cpu ellenőrzés hibás.A régi kártyát visszatéve megy rendesen.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest