Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurek
csendes tag
Megnéztem a linken lévő fényképeket, az alapján a kártya 1,5. voltos, de a User Manuálban 3,3 voltot írnak....
Nekem igazából a HDMI kimenet miatt kellene egy AGP-s kártya, de nagyon kevés a választék. -
Gyurek
csendes tag
Tápcsatit ráraktam, köszi a linkeket.
Beleolvastam a belinkelt oldalra, azt írják, hogy a gyártók sokszor nem tartják be a szabályokat és pl. egy 3,3 voltok igénylő kártya belemegy a 1,5 voltot adó alaplap slotjába.
Az az érdekes, hogy először működött jól, kb. egy órát vacakoltam vele állítgattam,
próbálgattam ment rendesen. Aztán el kellett mennem, kikapcsoltam a gépet. kb. 2 óra múlva amikor hazajöttem bekapcsoltam volna a gépet, de csak azt hajtogatta, hogy: "cpu check failed" és nem csinált mást. A régi kártyával teljesen jó. Mindenesetre visszaviszem gariba, (két napja vettem) csak nem akartam teljesen hülyét csinálni magamból........
A másik gép most hirtelen nem jön össze.... -
Gyurek
csendes tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Csináltam gy BIOS alapbeállítást, továbbra sem indul, de a régi kártyával megy.
Kínomban átolvastam mégegyszer az alaplap (ASUS P4C800-E) kézikönyvét, azt írja az apró betűs részen hogy csak 0,8-1,5V feszültségű kártyákat támogat, ez meg ha jól látom 3,3V-os, de akkor miért működött, az első próbálkozásra?
Cinikus megjegyzéseket nem kérek így is van bajom
-
Gyurek
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek rossz tapasztalata az Asus AH4650/DI/1GD2 AGP kártyával?
Vettem egy ilyet, telepítés után jól működött, egy órát próbálgattam, állítgattam, jó volt.
Majd kb 2óra kikapcsolás után nem indul a gép vele, akármit csináltam! A gép azt mondja, hogy a cpu ellenőrzés hibás.A régi kártyát visszatéve megy rendesen.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest