- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.R.O.
tag
Annyira nem értek hozzá, de gondoltuk megdolgoztatjuk az újabb játékokkal, Rainbow six las vegas 2, meg Brother in arms Hells highway. Az utóbbinál mindent maximumra meg high-ra tettünk és szaggatásmentesen ment. A rainbow Six is full-on megy, bár lehet nem állítottunk be mindent, elég fura menüje van. De az is szaggatásmentes.
De biztos jó lenne bele erősebb proci, meg jobb alaplap.
-
D.R.O.
tag
Üdv mindenkinek!
Múlt héten nekem is sikerült beszerezni egy ASUS-os 4670-est.
Sokan írtak itt olyan dolgokat, hogy régebbi gépekbe nem érdemes venni ilyen kártyát, mert nem tudja rendesen kihasználni.
Nekem +3200 AMD és DDR400-as ramok (1GB) vannak. Sok helyen olvastam, hogy ilyesmibe kár tenni ilyen kártyákat. Ettől függetlenül elég faszántosan visz egy két új játékot is.
A kérdésem az lenne mekkora konfig kellene ahhoz hogy ki tudjam pörgetni teljesen a kártyát?
-
D.R.O.
tag
Hello mindenkinek!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy MSI 4670-es kártyát hol lehet beszerezni Pesten? Mert már jól megnyomkodtam a google-t de sehol, nem találtam, illetve találtam csak felhívtam őket és azt mondják nem tudják beszerezni.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy aki vett ilyet az hol vette?
Saphire-t nem akarok mert aztmondják/írták hogy vidít a ventije, az ASUS meg drága.
Most megnéztem megint egy két oldalt újra, és már az ASUS-okat is elberhálták, beszarás.
Ez már tényleg a válság első jele. Mindenki videókártyába fektet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest