Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.R.O.
tag
Annyira nem értek hozzá, de gondoltuk megdolgoztatjuk az újabb játékokkal, Rainbow six las vegas 2, meg Brother in arms Hells highway. Az utóbbinál mindent maximumra meg high-ra tettünk és szaggatásmentesen ment. A rainbow Six is full-on megy, bár lehet nem állítottunk be mindent, elég fura menüje van. De az is szaggatásmentes.
De biztos jó lenne bele erősebb proci, meg jobb alaplap.
-
D.R.O.
tag
Üdv mindenkinek!
Múlt héten nekem is sikerült beszerezni egy ASUS-os 4670-est.
Sokan írtak itt olyan dolgokat, hogy régebbi gépekbe nem érdemes venni ilyen kártyát, mert nem tudja rendesen kihasználni.
Nekem +3200 AMD és DDR400-as ramok (1GB) vannak. Sok helyen olvastam, hogy ilyesmibe kár tenni ilyen kártyákat. Ettől függetlenül elég faszántosan visz egy két új játékot is.
A kérdésem az lenne mekkora konfig kellene ahhoz hogy ki tudjam pörgetni teljesen a kártyát?
-
D.R.O.
tag
Hello mindenkinek!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy MSI 4670-es kártyát hol lehet beszerezni Pesten? Mert már jól megnyomkodtam a google-t de sehol, nem találtam, illetve találtam csak felhívtam őket és azt mondják nem tudják beszerezni.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy aki vett ilyet az hol vette?
Saphire-t nem akarok mert aztmondják/írták hogy vidít a ventije, az ASUS meg drága.
Most megnéztem megint egy két oldalt újra, és már az ASUS-okat is elberhálták, beszarás.
Ez már tényleg a válság első jele. Mindenki videókártyába fektet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest