Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Tesztek alapján a GF kb.10%-kal jobb, mint a Radeon: Anandtech, TechPowerUP, ComputerBase...
Hogy pont a GTA4 pont a te gépeden mér' így megy, azt nemtudom - nincs meg a nevezett játék, és veled ellentétben nem tudtam mindkét videokártyával letesztelni.

Visszaolvasva a fórumon másnak ment 4670-essel is, teljesen elfogadható minőségben. De pl. az én "vacak" 512Mb-os 4830-asomon az új AvP röccenésmentesen fut (Ez a megállapítás persze csak annyira releváns a két kártya képességeinek viszonyára nézve, mint a te GTA4/GTS példád
).[A félreértések elkerülése végett nem vagyok GF-ellenes, a Radeon előtt nekem is az volt, és teljesen meg voltam vele elégedve - de ezt a "hulladékozást" hagyjuk el végre, nagyon fárasztó már néha...]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).