Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió #10180 üzenetére
Tesztek alapján a GF kb.10%-kal jobb, mint a Radeon: Anandtech, TechPowerUP, ComputerBase...
Hogy pont a GTA4 pont a te gépeden mér' így megy, azt nemtudom - nincs meg a nevezett játék, és veled ellentétben nem tudtam mindkét videokártyával letesztelni.
Visszaolvasva a fórumon másnak ment 4670-essel is, teljesen elfogadható minőségben. De pl. az én "vacak" 512Mb-os 4830-asomon az új AvP röccenésmentesen fut (Ez a megállapítás persze csak annyira releváns a két kártya képességeinek viszonyára nézve, mint a te GTA4/GTS példád).
[A félreértések elkerülése végett nem vagyok GF-ellenes, a Radeon előtt nekem is az volt, és teljesen meg voltam vele elégedve - de ezt a "hulladékozást" hagyjuk el végre, nagyon fárasztó már néha...]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest