Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
xingjian
csendes tag
Jó oké egy 20k-t rá tudok szánni. Csak már félek, mert most is úgy mentem neki hogy megveszem a kártyát azt jó lesz most akkor kell CPU, és ha megveszem a CPU-t tuti kellene fog majd valami más is, csak nem tom mi. Gondolom akkor majd akkor a táp száll el:S Valamit mindig kell cserélni. Amúgy nekem most hiába mondkjátok hogy húzzam fel, mert nem én nem értek hardwarekhez, szal nem tudom hogy kell felhúzni egy CPU-t.
Köszi a support listát ez az alaplapom, de 3200-t nem látok a support liston semmilyet se sajnos. Tudtok ajánlani valamit ami hasonló és rajta van a support listen. Sajna nem nagyon vágom ezeket a dolgokat
Köszi
-
xingjian
csendes tag
nem tudtam hogy létezik ilyen hogy proci limit. csomot utána olvastam mielott kártyát vettem, megnéztem a doboz hátulját, requirementsnek a 400 wattos PSU volt meg a 12 volt 26 amper, amit boven tulteljesitek, de azt nem irták hogy procilimit is van. Akkor most milyen procit kéne vennem hogy kijojjon a kártyábol a maximum? amugy valami p5b asus alaplapom van, de nehogymár azt is ki kelljen cserélni
. Légyszi irjátok le akkor mit tegyek. Köszi. Amugy dual core-os procim van, nehogymár 11k-ért jobbat tudjakj venni, mert anno ez drágább volt.
-
xingjian
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írjam, ti biztos értetrek hozzá. Az a gondom, hogy vettem egy 4670-es asus kártyát ma, és lecseréltem ezzel a régi hd2600pro kártyám. Viszont a kártya semmivel se produkál több fps-t mint az előző, betettem a gépbe és semmi nem változott, pedig ezerszer jobbnak kéne lennie. Nem tudom mi lehet a baj, kiprobáltam sok játékkal mind ugyanugy megy mintha nem tortént volna semmi sem.
A gépem:
Intel pentium D 3GHz
2GB RAMKérem hogyha valaki tud valami tippet hogy miért van ez és hogy lehetne megoldani az írjon
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Vadiúj számlás SSD-k
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest