Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Ati Hd4650-es agp-s kártyám van! Miért van az, hogy a Gpu méretezés engedélyezésénél, ha beállítom, hogy tartsa meg a képarányt, némelyik játéknál, hiába állítom be az 1024-es képarányt, széthúzza a képet a teljes képernyőre! (16:9-es monitorom van, és elég zavaró) Mit rontok el?

-
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Ati Radeon HD 4650-es Agp-s kártyám van! Ha letöltöm hozzá a legújabb drivert (az ati oldaláról), valami hiba történik. Utána már csak 4 bites
színminőséget engedélyez, és a felbontás is max 640 x 480-as. Már többször próbáltam, és kifejezetten ügyeltem rá, hogy az agp-s drivert telepítsem! Mi lehet a probléma? -
kishawer
csendes tag
.
-
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Radeon HD 4650-es kártyát! A kérdésem az lenne, hogy van hozzá egy s-video csatlakozó, ami 3 szinű (kék,piros,zöld) compositban végződik! Azt tudom, hogy a sárga, fehér, piros composit, a videó, és a hang átvitelére szolgál, de mire jó a kék, piros, és a zöld? Projektorhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest