Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tanker21
üzenetére
Egyszerübb lett volna elvinni a vga-t oda ahol vetted. Vettél volna rá ott hűtöt. Kb 500 pénzé rá is rakták volna neked szakszerüen. Most meg megy a politeknika. Ha kicserélik akkor köcsög hülye boltos hogy beszopta előadás gondolom majd jön.
Amikor meg majd valami tényleg tönkre ment és nem cserélik akkor is hülye köcsög boltos.Szóval ebben az országban csak vevőnek lenni érdemes. Mert annak vannak jogai. Ez ám a jellem kérem.
Legyél férfi b.zdmeg. Mond azt elbasztam, ez van. Azán dolgozz és vegyél másik vga-t.
Vagy legyél egy kis takony. Próbáld meg legarizni. Ha sikerül örülj. Ha nem apuék vesznek másikat.Neked, a te esetedre irom. de szól a nagy magyar mentalitásnak is!
Én amikor a vargáné tápommal megölettem a asus tusl2-c lapomat nem technikáztam. Elbasztam. Aztán mikor az abit is7-t adta meg magát az elégtelen chipset hűtés miatt akkor sem rohantam a boltba. Vittem volna vissza akkor amikor hallottam, hogy a nyomi venti szarakszik. Teszem hozzá halkan nem vagyok milliomos. Ha valamit találok felveszem. De nem lopok és nem verek át senkit.
Most pedig lehet köpködni.
-
kisza25
félisten
válasz
Tanker21
üzenetére
vidd be egész gépet, hogy valamiért nem mükszik és amikor kiderítik, hogy a VGA akkor csodálkozz és hitetlenkedj, hogy az a legújjabb része a gépnek nálam 2* is bevált
(Giga6600 rátuszkoltam egy tuning biost még flopiról pedig nagyon ellenkezett én meg elhitettem vele, hogy jó neki, Inno6600GT tulzott tuning ratyi hűtő) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Giga6600 rátuszkoltam egy tuning biost még flopiról pedig nagyon ellenkezett én meg elhitettem vele, hogy jó neki, Inno6600GT tulzott tuning ratyi hűtő)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)